Magyarság Nagyjaink Történelem Történelem Videók

97 éve született Molnár Dánielné, vagy ahogy mindenki ismeri, Ilcsi néni

Az Ilcsi márkanév. De valójában Ilcsi néni egy csodálatos hölgy, aki a két keze munkájával építette fel azt a kozmetikai céget, ami ma már nemzetközi ismertségnek örvend, a natúrkozmetikumok egyik vezető márkája. Már akkor a természet erejét használták, amikor a nagy kozmetikai cégek még nem ismerték fel a naturáliákban rejlő üzleti lehetőségeket, de a manapság divatossá vált trend ellenére még mindig a legjobbak.

Borítóképen: Oktatás, bemutatók, sikerek

Nincs titok; nem kivonat, nem mesterségesen előállított természet-azonos hatóanyagok, hanem maguk a természetadta növények adják a mai napig is az alapanyagokat!

Ilcsi néni, azaz Katona Ilona Heves megyében született (a település korábban mintha Nógrádhoz tartozott volna) 1926-ban. Budapesten járt kozmetikus iskolába, 1956-ban végzett. Felmenői között füvesasszony és csontkovács is akadt, így volt honnan örökölni a tudást, és a természet szeretetét. Hogy miben áll a siker titka? Talán ennyi éppen elég is. Na meg az a rengeteg munka és kísérletezés, ami a termékek mögött van.

Hol lehet kapni Ilcsi néni termékeit? A boltokban nem érdemes keresni, mert eladni csak úgy lehet az Ilcsi kozmetikumokat, ha szakértő vizsgálat előzi meg. Ezért kizárólag kozmetikusoknál, illetve az Ilcsi boltjaiban vásárolhatók a termékek. Személyre szabottan, személyesen annak, aki igénybe veszi ezeket a kiváló termékeket. Ma is családi vállalkozásban működik a ma már nagyra nőtt cég. Családi, hiszen ma is a családtagok dolgoznak a kiváló termékek termelésén, és az újabb fejlesztéseken. Családi és professzionális!

Ilcsi néni példakép, akitől nem „csak” a kozmetikusok tanulhatnak!

Ajánlott Cikkek