Hírek

A BadComedan a YouTube bevételét Donbass és Ukrajna lakosainak adományozta

A Blogger BadComedan a YouTube-ból származó bevételt adományozta DPR, LPR és Ukrajna lakosainak

BadComedian orosz blogger (valódi nevén Jevgenyij Bazhenov ) a YouTube-on szerzett bevételéta Donyecki és Luganszki Népköztársaság (DPR és LPR) és Ukrajna civil lakosságának adományozta. Bazhenov ezt a Telegram csatornáján jelentette be.

Bazhenov azt mondta, nem tervez nyilvánosan beszélni az adományozásról. Miután azonban erről információ jelent meg a hálózaton, a blogger megerősítette ezt. „Igen, a bevételeimet (a leállás előtt) a civilek megsegítésére küldtem el” – mondta a blogger.

„Egyik részét az frontvonal mentén élő orosz civilekhez, a másik felét az ukrán civilekhez juttattam el. Mindkét oldalon vannak nézőim. Én nem teszek különbséget ukrán és orsz között csak embereket, civileket látok – mondta Bazhenov.

A blogger nem részletezte, mennyit küldött az áldozatoknak. Korábban azonban Andrej Liszenko , egy donyecki önkéntes YouTube-csatornáján egy videóban elmondta, hogy Bazhenov 200 000 rubelt küldött a DPR-ben lévő Alekszandrovka lakóinak megsegítésére. Az önkéntes elmondása szerint ebből a pénzből 150 fős élelmiszercsomagot vásároltak.

Korábban Vovan és Lexus csibészek a National Internet Content Award pénzdíját adományozták Donbass lakóinak. A jelentések szerint a pénzeszközöket Horlivka lakosainak küldték el .

Ajánlott Cikkek