Délvidék Foci Hírek Sport

A győzelemért utazott a TSC Nišbe – összejött

Három pont begyűjtéséért utaztak Nišbe a tоpolyaiak. A TSC-nek a meccs előtt egy győzelem és két döntetlen volt a mérlege a legrangosabb szerbiai bajnokságban, a találkozót követően már két diadalt jegyeznek. Közben a Radnički teljesítménye a Szuperligában a meccs előtt egy döntetlen és egy vereség volt, ez utóbbi kettőre emelkedett a topolyaiak látogatása után.

Borítóképen: Nyitómérkőzés az új TSC stadionban, 2021. szeptember 3. (forrás: commons.wikimedia.org, szerző: Sarkvidek, licenc: CC BY-SA 4.0) A kép illusztráció

Az első gól a második félidő elején, a meccs 46-ik percében esett, Jug Stanojevnek köszönhetően szerezte meg a vezetést a TSC. A topolyaiaknak a 76-ik percben sikerült növelniük az előnyüket, akkor Stefan Vukić talált a nišiek kapujába. A meccs lefújása előtt újabb gól született. Josip Ćalušić állította be a 0:3-as végeredményt.

Žarko Lazetić együttese négy forduló után 8 pontot gyűjtve továbbra is veretlen és az élmezőnyben foglal helyet. A TSC a következő fordulóban a Novi Pazar együttesét fogadja.

Via pannonrtv.com

Ajánlott Cikkek