Hírek

A harcos OSK sem volt elég a Kolozsvár ellen

Vasárnap késő délután, igazi télies időjárásban a labdarúgó 1. Liga második helyezettje, a Kolozsvári CFR látogatott a negyedik, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK otthonába. A háromszékieket a kispadról a másodedző, Ilyés Róbert irányította, miután a vezetőedző, Leo Grozavu eltiltását töltötte le – emellett koronavírusos fertőzés miatt sem lehetett a sportlétesítményben. A játékvezetői lapra felkerült a téli szünetben érkezett két játékos neve: Eder Gonzales ráadásul kezdőként szerepelt, Tamás Nándor a cserepadon.

A házigazdák bátran kezdtek, az elején a legnagyobb lehetőség Ștefănescu előtt adódott, akinek a kapura tartó lövését a gólvonalról tisztázta Manea. A Sepsi OSK adogatott többet mezőnyben, irányította a mérkőzést, minden egyes labdáért megharcoltak. A CFR-játékosok átengedték a kezdeményezést, több ízben is könnyedén elveszítették a játékszert. A 37. percben Bălgrădean bravúrja kellett, újból Ștefănescuval nézett farkasszemet, utóbbi kecsegtető helyzetben, ziccerben képtelen volt elcsavarni mellette.

Niczulynak egyetlen védenivalója sem volt az első felvonásban, 0–0 állt az eredményjelzőn a szünetben.

A második játékrész elején, a 49. percben a háromszékiek csapatkapitánya, Bouhenna előtt villant a piros lap, második figyelmeztetését kapta meg, így emberelőnybe került a címvédő. Szegény embert az ág is húzza – a kiállítást követően a Sepsi OSK kényszercserére szorult, percekig állt a játék miután Niczuly és Fl. Ștefan összeütközött, utóbbi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy mentőautóval szállították el….

kép:digisport.ro

A teljes cikket itt olvashatod a Székely Sport oldalán

Ajánlott Cikkek