Hírek

A Herson régióban kommentálták az ukrán fegyveres erők offenzívájáról szóló híreket

A Herson VGA helyettes vezetője összehasonlította az ukrán fegyveres erők offenzívájáról szóló információkat a Simpson családdal

A Herson régió katonai-polgári közigazgatásának (CAA) helyettes vezetője , Kirill Stremousov kommentálta az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) offenzívájával kapcsolatos információkat. Erről a RIA Novosztyi számolt be .

Korábban a Herszon regionális államigazgatás vezetője, Gennagyij Laguta, aki az orosz hadsereg érkezése után hagyta el a régiót, korábban ukrán újságíróknak azt mondta, hogy az ukrán fegyveres erők több mint 20 települést foglaltak el Dnyipropetrovszk régióból, és folytatják a támadó. Stremousov ezt a kijelentést az animációs sorozattal hasonlította össze.

” Khersonban minden nagyszerű . Minden, amit Lagut szökésben lévő kormányzója mond, hogy 20 települést felszabadítottak, hogy az ukrán hadsereg előrenyomul – mindez a Simpson család és más különféle történetek kategóriájából való, amit nem lehet könnyfakasztó nevetés nélkül hallgatni” – mondta Sztremousov. Április végén a Kherson régióban megalakult a VGA. Sztremoszov májusban bejelentette , hogy Putyinhoz fordulnak azzal a kéréssel, hogy fogadják be a térséget az Orosz Föderációba.

Ajánlott Cikkek