Vélemény Vélemény-cikkeink

A hírek nem hazudnak, avagy Európa elrablása

Nyár van, uborkaszezon, de azért jönnek-mennek a hírek. Itt Európában kényelmes ülő- és fekvőalkalmatosságainkon olvashatjuk, hogy Afganisztán a tálibok kezére kerül, Libanonban megint óriási robbanás volt, Haitin rendkívüli állapotot vezettek be a pusztító földrengés után. Nekünk meg mindössze annyi a problémánk, hogy egyes áruházakban túl gyorsan szkenneli be az árakat a pénztáros, meg az, hogyan nyerjünk ki szennyvízből aranyat…

Borítóképen: Európa elrablása a római Villa Giulia gyűjteményének egyik vázáján (forrás: csamborgo.hu)

Szerencsések vagyunk? Igen, kétségkívül, de azért hozzátartozik a történethez, hogy meg is dolgoztunk érte. Már aki… A nyugati országok többsége ugyanis éppen azokat a területeket zsebelte ki, ahol most szörnyűségek történnek, gazdagságuk az inkák aranyától a Maluku-szigetek fűszerétől, na meg India, és Afrika kincseinek pofátlan lenyúlásának eredménye.

És mi történik most? Térdelgetnek, de „befogadják” azokat, akiket immár belföldön terveznek rabszolgaként dolgoztatni, és perverzióik legalizálásán ügyködnek. De valahogy ez itt Kelet-Európában nem jön be! Mivel nem gyarmatosítottunk, nem raboltuk ki a fél világot, és még csak rabszolgákat sem tartottunk, nekünk nem kell perverziókba menekülnünk, mert bűntudatunk van azért, hogy – érdemtelenül! – jól élünk.

Ahogy mi élünk, amit el tudtunk érni, azt saját erőből értük el, tőlünk leginkább csak elvettek, na meg egymástól vettünk el, mert ugye a Nyugat azt is jól leszervezte, hogy ellenségnek tekintsük egymást – nehogy veszélybe kerüljön hegemón uralmuk a kontinensen! Mindig van egy-egy tégla; hol Romániát, hol meg Ukrajnát, de a felvidéket most bitorlókat is trójai falóként tolták be, és persze ők az „éltanulók”, akiknek nyilván minden megengedett.

De a hírek nem hazudnak! A belga költőnő, aki a pedofíliát meg akarja érteni, és kijelenti, hogy mindannyiunkban ott van a pedofília, egyértelműen Taigetosz-pozitív. Az anyuka, aki azért omlik össze, mert a pénztáros túl gyorsan szkenneli be az árucikkeket a pénztárnál sajnálatra méltó, de ne feledjük már el, hogy a világnak igen sok pontján áru sincs, nemhogy pénztár… Ha meg van is, a földi halandónak nincs rá pénze, hogy idegösszeomlást kapjon a gyorsaság miatt!

Két egyetem azon fáradozik, hogy Brüsszel csatornáiból aranyat, és más egyéb drága fémet nyerjen ki. Talán a volt gyarmatok árait már nem akarják megfizetni? Messi annyit fog keresni a PSG-ben, hogy abból egy nagyobb Afrikai település ellenne évekig, persze tisztán paci alapon (vagy mert így mossa a pénzt a klubarab tulaja???), közben pedig nehezebb beutazni Szlovéniába, ami nagy csapás, mert milliók mennek nyáron szabadságuk alatt a világ minden szegletébe, így Szlovéniába is. A turizmus komoly bevételi forrás, megroggyanhat a gazdaság, ha nem jól megy – A világ más részein meg akkor utaznak, ha muszáj, na meg, ha felbátorítják őket arra, hogy Európában majd Kánaán lesz…

Vegyük már észre, hogy nyavalygás helyett a valós problémákat kellene végre elővenni, úgymint;

  • Hogyan segíthetünk helyben azoknak, akik most útra kelnek Európa felé?
  • Ha mégis megérkeznek Európába, hogyan vigyük őket vissza, vagy fogadjuk be azokat, akik hasznosak lehetnek, és nem jelentenek veszélyt társadalmunkra?
  • Hogyan kellene megvédeni Európában (!!!) az európai szintű szabályozás hiányában elnyomott őshonos kisebbségek problémáit?
  • Hogyan lehetne megoldani, hogy valódi szólássszabadság legyen Európában (!!!), és ne a balos véleményterror irányítsa a kontinenst?
  • Hogyan lehetne megoldani, hogy a mindenféle nemi alapú kisebbség harsányságát – álprobléma lévén! – visszaszorítsuk?
  • Hogyan lehetne a környezetvédelmet úgy alakítani, hogy ez ne jelentsen túlzott terhet a jellemzően szegényebb Kelet-európai államoknak?
  • Hogyan lehetne biztosítani a tényleges (!) mobilitást azokban az országokban, ahol egész egyszerűen nincs anyagi forrás a méregdrága elektromos autók megvételére?
  • Hogyan lehetne megállítani az Európai Bizottság túlhatalmát?

Van még sok-sok ilyen kérdés, de amíg mi a gyors pénztárossal, meg a nemi tévelygőkkel, és a pöce-arannyal foglalkozunk, addig a világ elmegy mellettünk, a bevándorlók bedarálnak, Európa élén pedig egy brutális elnyomó hatalom teszi kötelezővé a napi ötszöri imát – Mekka felé fordulva… Abban az Európában, ahol csak „európaiak” vannak, magyarok, székelyek, románok, netán csehek még csak véletlenül sem – a sokszínűség jegyében…

Európa megérett a bukásra. Nem fog bukni, pedig valójában az lenne a sorsa egy normálishoz csak kicsit jobban közelítő világban.

Ajánlott Cikkek