Vélemény Vélemény-cikkeink

A muszlimok és az LMBTQ

Egy muszlim tudós szerint a muszlimoknak el kell hagyniuk a Nyugatot, és vissza kell térniük a hazájukba. Szerinte el kell kerülniük, hogy a gyermekeik LMBTQ-propagandát tanuljanak – írja a V4NA Hírügynökség. 2019-ben több muszlim levélben kereste fel az iskolák vezetését, amelyben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak.

Abdul Rahman Hasszam iszlám tudós volt a vendége a YouTube-on futó Al Madrasatu Al Umariyyah nevű műsornak, amelyben LMBTQ-ellenes nézeteinek adott hangot.

Aki ki tud vándorolni, az menjen vissza hazájába, oda ahonnan eredetileg származik – jelentette ki Hasszam, hozzátéve, hogy a nyugati országokban maradó muszlimok „vétkeznek”. Véleménye szerint a muszlim szülők az „ellenségnek” adják oda a gyerekeiket, akik „tönkreteszik a gondolkodásmódjukat”. Elmondása szerint négyezer-ötszáz olyan muszlim gyerek van az Egyesült Királyságban, akit elvettek a szüleiktől.

Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti – példálózott Hasszam.

Azt nem tudjuk, hogy mitől muszlim tudós valaki, de hagyjuk meg ezt a titulust, ugyanakkor azt kell mondjuk, hogy rettenetesen nagyot téved! Miről is szól ez az egész? Nem másról, mint arról, hogy a muszlimokat atrocitás éri azzal, hogy a nyugati életvitel szerint történik gyermekeik oktatása!

Az egy oltári nagy ferdítés, hogy LMBTQ propaganda folyik ellenük – még akkor is, ha igenis létezik ilyen!  -, mert az általa említett példák sántítanak! Amennyiben a szexuális felvilágosítás és az LMBTQ közé egyenlőségjelet tesz valaki, akkor bizony lehet tudós elme, nagyon vakvágányon van! Mert itt csakis arról van szó, hogy a muszlimok valójában attól tartanak, hogy asszonyaikat nem tarthatják többé rabszolgaként!

Ami pedig az LMBTQ propagandát illeti; nem hiszünk abban, hogy ez a megfelelő út, sokkal inkább az az érzésünk, hogy éppen ez a propaganda élezi ki az ellentéteket. Szokás mondani, hogy Magyarországon (maradjunk a saját házunk táján!) micsoda kirekesztés van a homoszexuálisok irányába. Tapasztalataink ezzel szemben azt mutatják, hogy ez egyáltalán nem igaz, de azt meg kell jegyezzük, hogy a Pride-féle felvonulások igenis ártanak ennek a kisebbségnek!

Tehát; a többségi társadalom nem foglalkozik az üggyel, amíg az megmarad azon a szinten, ahova való (emberi kapcsolatok szintje), de amikor társadalmi szintre emelik, akkor már a kisebbség többségét alkotó, tisztes polgári életet élők is azt mondják, hogy ez már nekik kínos… Mert bizony a többségi társadalom azt gondolhatja, hogy az a kisebbség ilyen, és a magamutogató, alpári stílussal bizony a melegek többsége sem azonosul!

Ugyanez igaz a muszlimokra is. Mindent a maga helyén! Senkit nem zavar, hogy Szíriában, vagy Észak-Afrikában, vagy akárhol a saját törvényeik szerint élnek – legalábbis Európára igaz ez. Az, hogy az USA az olajipari érdekeltségei miatt rendszeresen felborítja az amúgy is ingatag térség viszonylagos rendjét, mit eredményez? Európába áramlanak azok, akiknek pedig – és ebben nagyon jó gondolatokat fogalmaz meg a muszlim tudós! – ott kellene élniük, ahol születtek!

És még egy gondolat; az miért van, hogy a témában most éppen az LMBTQ és a muszlimok között megy egyfajta vita, viszont a többséget, akik egyik kisebbséghez sem tartoznak, senki nem kérdezi meg, ha pedig véleményt formál, azt azonnal lenácizzák?

Nagyon nem kerek ez az egész történet…

Ajánlott Cikkek