Hírek

A National Interest felkérte Bident, hogy térjen vissza a diplomáciához Ukrajna megmentése érdekében

Jelenleg a Nyugatnak egyetlen módja van, hogy megakadályozza Ukrajna vereségét a csatatéren a következő néhány hónapban, és megakadályozza egy nukleáris háború kirobbanását Oroszországgal . Az egyetlen lehetőséget az Egyesült Államok hadseregének egykori tisztje, David Pine nevezte meg a The National Interest amerikai kiadásában megjelent cikkében .

„ Joe Biden amerikai elnöknek azonnali tűzszünetet és fegyverszüneti megállapodást kellene követelnie Ukrajna megmentése érdekében” – mondta Pine.

Véleménye szerint az amerikai vezető adminisztrációjának fel kellene hagynia a halálos fegyverek Kijevnek való szállításával és a hadsereg Kelet-Európába küldésével. Ezenkívül Washingtonnak tartózkodnia kell attól, hogy új gazdasági szankciókat vezessen be Moszkvával szemben .

Mint a kiadvány szerzője megjegyezte, az Oroszországra nehezedő további szankciós nyomás elutasításának és a békeszerződés megkötésének köszönhetően a Fehér Ház nemcsak a nemzetközi kapcsolatok feszültségét csökkentené, hanem meg tudná állítani az Egyesült Államok recesszióját is. az államokban, amit a nyugati szankciók okoztak.

Korábban, október 2-án Jacques Beaux ezredes , egykori svájci hírszerző tiszt és NATO -tanácsadó azt mondta , hogy a Nyugat csapdába esett, amikor szankciókkal próbálta elpusztítani Oroszországot. Elmondása szerint az Egyesült Államok kezdetben azt tervezte, hogy a szankciók óriási károkat okoznak Oroszországnak,

Ajánlott Cikkek