Hírek

„A pénisszel rendelkező egyén, aki megerőszakolt téged, egy nő”

A Harry Potter könyvek szerzője manapság nem fér bele az érzékenyített bigyók világába, ugyanis szerinte a férfi az férfi, a nő meg nő. Manapság ott tart az emberiség, hogy a nyilvánvaló a szélsőség, a szélsőség pedig bekúszott valahova, ahol neki semmi helye; az új normalitás a totális agyroggyantságot tekinti mintának. Ez még nem is lenne túl nagy baj, vannak laposföld hívők is, csak ők nem támadnak rád a médiában, ha azt állítod, a Föld geoid formájú.

De nem így a kor „haladói”, akik bizony, mint elefánt a porcelánboltban, mindent tönkretesznek. Nem is igazán arról van szó, hogy nekünk azzal kellene foglalkoznunk, hogy J.K. Rollingot megvédjük, de azzal már van dolgunk, hogy az elmebeteg elképzelésekről elmondjuk; elmebeteg!

Most éppen mi történt? Nézzük!

A The Guardian közönségszavazást tartott, ahol az olvasóik az év emberének választhattak valakit: „Mondja meg: ki az év embere 2021-ben?” A december 15-én közzétett szavazás alcíme: „A Time Magazine a milliárdos Tesla-főnököt, Elon Muskot választotta – de ön kit választana?”

Nem sokkal később, amikor Rowling messze az élen állt, a szavazási lehetőség, az addigi eredményekkel együtt eltűnt – írta a Mandiner. Egy apró betűs üzenetben ez állt: „Ezt az űrlapot deaktiváltuk, és minden további szavazatbeküldés előtt zárva van.”

(forrás: hirado.hu)

Ugyan már! Egyrészt az ilyen szavazásnak túl sok értelme nincs, mert számunkra például se Elon Musk, se pedig J.K. Rolling nem lehet az év ember.

Az év emberei azok a milliók, akik ezt az egész sz@rt elviselik a „haladókkal”, a járvánnyal, na meg a világuralmi törekvéseik közben emberek millióival „játszogató” politikusokkal, és közben gyermeket nevelnek, tanítanak és tanulnak, gyógyítanak, és szerelnek, alkotnak, létrehoznak, előállítanak, és szolgáltatnak.

Most is, mint mindenkor. Ha a spanyolnátha, ha a COVID, ha a komcsik, ha éppen Hitler SS-alakulatai tiporták az embereket, a bolt kinyitott, az iskola, a kórház, a templom sosem zárt be igazán!

De a „haladók” nem várnak soká, a templom után majd a többit is bezárják, és az érzékenyített tömeget majd a mindenkoriérdekeiknek megfelelően terelgetik, mint puli a nyájat…

És miért lett kegyvesztett J.K. Rolling?

Nemrég viccet csinált a skót hatóságok azon döntéséből, hogy nőként regisztráltak egy transznemű erőszaktevőt. Rowling a londoni The Times vasárnapi cikkére reagált, melynek címe: „Abszurdum, hogy a rendőrök nőként regisztrálják az erőszaktevőket.”

„A háború, béke. A szabadság, rabszolgaság. A tudatlanság, erő. A pénisszel rendelkező egyén, aki megerőszakolt téged, egy nő” – írta Rowling a Twitteren.

(forrás: hirado.hu)

Azt valaki el tudná mondani, hogyan juthatott el az emberiség odáig, hogy egyáltalán vitatéma tárgya legyen, hogy a nő az nő, a férfi pedig férfi?

Szerintünk ezt még a „haladók” sem tudják, csak azt, hogy ha valami axióma, azt sürgősen tagadni kell!

Ajánlott Cikkek