Hírek

Ábrahám Róbert sem hagyta szó nélkül Puzsér posztját

Nem akarunk teljesen politikai oldal lenni mert nem ez a cél , de ha akármelyik oldalon..MONDOM AKÁRMELYIK oldalon találunk olyn cikket posztot amit érdemes szerintünk átvennünk azt szívesen tesszük. Ábrahám Róbert a Pesti TV munkatársa frappáns és egyben szerintünk igaz riposztot adott Puzsér minapi posztjára. Így hangzik :

“Sok értelme nincs ugyan érdemben reagálni erre a betűlevesre, hiszen az utóbbi időben már nem vagy több, mint egy önellentmondás, sunyi és indokolatlanul érzékeny selfparódia. De azért pár dolog mellett ne menjünk már el. Először ellenzekváltásnak minősíted a komplett szoci brigiáddal díszített osztályképet, aztán pedig eljutsz oda, hogy még a kő balos körökben is röhejes összeesküvés elméletekbe próbálsz kapaszkodni? Mégis kire gondolsz? Kik azok, akik leginkább kritizálják (támadják) a megképződött harmadik pólusú messiásodat? Íme a leghangosabb kritikusok:- komplett DK (Gyurcsányt vagy Dobrevet vették meg?)- Jakab (hármas ügynök volna?)- a kutyák (még a saját autonómiájukat is feladták a demokratikus független objektív zsarolások és karaktergyilkolások hatására!)- Hont (ő már megképződött harmadik pólusú)- Ceglédi (együtt képződtök)- Nagy Attila Tibor (ha rajra múlna Kun Béla lenne a belügyminiszter, miért volna érdekelt a Fidesz győzelmében)- Telex, néhol HVG, és az ellenzéki kommentelők jelentős része. (Hát Stockholm szindrómások volnának, és az elnyomó diktàtorukat szolgálnák?)Talán, ha nem úgy viselkednél, mint egy leánybúcsún a rosszindulatú frigid kövér barátnő, aki megjátssza, hogy csak a buli sikere érdekében, és tökre frusztráltan ugyan, (talán még picit idegesen is) de tövig szpja a strippert a többiek előtt, akkor észre vennéd, hogy a messiasod a politikai walking dead-ek becsicskítottja, aki jó esetben balfszságból, rosszabb esetben félkegyelműségből olyan kijelentéseket tesz, ami már a világsajtóba kívánkozna, ha azok épp nem a globalista érdekeket szolgálnák. Tudjuk, hogy hamarosan új Péterfiként, új Kálmán Olgaként fogsz coming outolni a kampány csapatába a beígért pozicíóért, persze kamu dühösen, mint akinek nincs más választása… de vedd észre, hogy Antsival kerültél egy bajnokságba, a többiek nem adták ehhez a nevüket.Ráadásul mostanra visszájára fordult a sok propagandistázás és szolgázás, mert én tét nélkül mondhatok bármit, hiszen így is, úgy is propagandista maradok. Te viszont a melldöngetős független-objektivitásodba most bele verheted a fszod!”

Természetesen megjegyezzük, hogy a szóhasználat nem mindehol egyezik meg azzal, amit mi is használnánk de sajnos a közéletben az egymás megszólításának szabályait szinte senki sem tartja be. Ábrahám posztjában Hála Istennek nem ez kapja a fő hangsúlyt.

Ajánlott Cikkek