Vélemény-cikkeink

Áron..tényleg bármi áron?

Így a választások után nem bírtam elmenni szó nélkül az Áron nevű jelenség sértegetése mellett

Ebben a videóban pontosan megmutatkozik miért is bukott ekkorát az ellenzék. Az ellenfél alapvető tisztelete az ami hiányzik. Abba már bele se menjünk, hogy milyen véleményt fogalmaznak meg Áron és társai a kormányoldal szavazóiról. Miért van az, hogy egy ország lakosságágnak döntő többsége többször kifejezésre juttatta, hogy GY F ből ás bandájából nem kér , akkor rögtön hülye korlátolt , nem európai nem modern…? A többség nem kér az ilyen felsőbbrendűsködő amúgy kiváló körülmények között élő, állami finanszírozású projectekben résztvevő, abból milliókat kereső – megmondóemberekből, akik állítólag el vannak nyomva. Ott lehet a probléma meglátásom szerint , hogy tényleg egy világ választ el bennünket egymástól.

Mondjuk e sorok írója értse meg 50 évesen, hogy a család az lehet 3 nemű? Tudod én ezt megértem el nem fogadom helyességét, de megértem, és azt fogadom el, hogy van ilyen, de nem akarom megölni leköpni, csak nem tartom természetesnek. Fogjam fel, hogy meg akarnak menteni az orbáni diktatúrából, ahol persze senki nem utalta vissza a családi adókedvezményt, mert politikailag nem ért egyet a regnáló kormánnyal. Egy habzó szájú idősebb ellenzéki sem adta vissza a megemelt nyugdíjat, és egy forradalmár egyetemista sem festette ki újra a koleszt amit lázadásból szétvert, mert az ugye közvagyon lenne amit Orbán ellop.

Nem kedves Áron! A legfőbb probléma , hogy mi másképpen definiáljuk az alapfogalmakat. Haza, Család, Hazafiság, Szeretet, Hit,…Ezt kéne megérteni. Pontosabban elfogadni. Igen neked is elfogadni, hogy nekem ez így jó. Engem ne akarjatok megmenteni, mert nincs mitől. Megmentettem magam amikor szavaztam a normalitásra és nem egy össze vissza beszélő idiótára, és a társaira akiknek csak eddig tartott az együttműködés, mert a felelősség már nem közös. Eddig tartott a hangzatos szeretetkampány? Mindegy is.

Áron a visszafojtott agresszivitástól duzzadó videód megnézése után már inkább szánlak. Úgy viselkedsz mint egy hisztis gyerek aki nem azt kapta szülinapjára amit szeretett volna. Eddig csak magázódva írtam a facebook oldaladra, mert az alapvető tiszteletet megadtam, hiába toltad a csattogós lepkédet magad előtt amikor én már katona voltam. A kor csak egy állapot tudom a tiszteletet meg ki kell vívni. Hát neked nem sikerült . Ezután sem gyűlöllek csak végtelenül sajnállak és csak annyit kérek próbáld felfogni, hogy akivel nem vagy egy hullámhosszon, nem tudod meggyőzni csak a gondolatait elfogadni olyannak amilyenek…tudod amit hirdettek mindenhol.

Íme a videó mindenki döntse el mit gondol az egészről :

Ajánlott Cikkek