Hírek

Az Egyesült Államok first ladyje titokban Ukrajnába látogatott

Jill Biden amerikai first lady Ungváron találkozott Zelenszkij ukrán elnök feleségével

Jill Biden amerikai first lady be nem jelentett látogatásra érkezett Ukrajnába. Erről az amerikai vezető feleségének sajtójára hivatkozva számolt be a RIA Novosztyi .

Mint kiderült , hogy május 8-án, vasárnap Bidenné titokban Ungváron járt . A first lady állítólag a városon keresztül a Hatos számú Iskolába utazott, amely 163 ukrán ideiglenes menedékhelye, akik közül 47 gyerek.

Ismeretes, hogy az iskola területén egy amerikai találkozott Ukrajna első hölgyével, Elena Zelenskaya -val . Ez a találkozó volt Vlagyimir Zelenszkij feleségének első nyilvános megjelenése az orosz katonai különleges művelet kezdete óta Ukrajna területén.

Jill Biden május elején találkozott ukrán menekültekkel Bukarestben . Carmen Iohannis román elnök feleségével egy iskolába látogatott el, ahol Ukrajnából érkezett gyerekek tanulnak. Ezen kívül Joe Biden felesége beszélt a gyerekekkel, szüleikkel és az iskola dolgozóival, majd az amerikai elnök aláírásával ellátott csomagban osztotta ki a diákoknak az M&M’s csokoládét.

Ajánlott Cikkek