Hírek

Az Egyesült Államok Kongresszussának képviselője Biden hatalmának korlátozására szólított fel

Ahhoz, hogy megmentse az Egyesült Államokat Joe Biden amerikai elnök pusztító kezdeményezéseitől , a Kongresszusnak olyan törvényt kell elfogadnia, amely korlátozza Washington hatalmát. Ezt Kat Cammack, az Egyesült Államok Képviselőházának egyik tagja írta a Newsweek cikkében .

A kongresszusi képviselőnő példaként Florida államot hozta fel, ahol még 2010-ben fogadtak el egy törvényt, amely feljogosítja a helyi hatóságokat arra, hogy elutasítsák Washington kezdeményezését, amelynek végrehajtása öt év összegében meghaladja az egymillió dollárt. Cammack sürgeti, hogy a kongresszus republikánusainak szövetségi szinten is hasonló törvényt kell szorgalmazniuk Biden “visszatartása érdekében”.

Biden elbukott politikája óriási hatással van az állampolgárok jövedelmére: emelkednek az élelmiszerárak, általában a mindennapi élet rezsiszámlái – foglalta össze a politikus.

Korábban a Fehér Ház Gazdasági Tanácsának tagja, Jared Bernstein azt mondta , hogy az amerikai hatóságoknak keményen kell dolgozniuk a “kényelmetlenül magas” inflációs ráták miatt.

Ajánlott Cikkek