Hírek

“Az Európai Bizottság nem cselekszik, ezért nekünk kell”

A címbéli mondatot Karl Nehammrtől, Ausztria belügyminiszterétől származik. Ausztria 400 katonát vezényelt az osztrák-magyar határra (a meglévő 1.000 határőr mellé), de mint mondta, ez a szám felmehet akár 2.000-re is, mert rendkívüli mértékben fokozódik a migrációs nyomás. Ausztria pedig a migránsok által elkövetett bűncselekmények után nem kér belőlük!

Borítóképen: Államhatár (forrás: sopron-blog.hu)

A „nyugaton már megoldották” jelen esetben azt jelenti, hogy az Európai Bizottság semmit nem tesz, így azok a tagországok, amelyek vezetése valóban a választóik, az ország polgárai érdekében lép fel, saját maguk veszik kézbe az ügyet. És ami a legszebb, hogy ezért rendre elmarasztalják őket európai szinten…

Most a kancellár ellátogatott Burgenlandba, és Répcekethelyen megtekintette a helyzetet, a fokozott határellenőrzés elrendelését pedig így indokolta:

„Ez jelzés az illegális bevándorlóknak arra, hogy ne is próbáljanak idejönni, és nincs értelme embercsempészeknek több ezer eurót kifizetni.”

A belügyminiszter szerint idén már 15 768 menekültet regisztráltak, szemben az előző évi 21 700-zal.

Véleményünk szerint mostanában jött el a pillanat, amikor Dániában, Németországban, vagy éppen Ausztriában elfogyott a türelem, és a továbbiakban az várható, hogy egyre több ország fog nemet mondani az áldatlan állapotokra, amit az Európai Bizottság szándékolt tehetetlensége okoz!

Márpedig Európában a vezetés minden szintjén érvényesülnie kell a polgárok akaratának! Az az európai testület pedig, ami nem teljesíti ezt a minimális elvárást, méltatlanná válik arra, hogy vezető szervezetként tekintsenek rá!

Ajánlott Cikkek