Hírek

Az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete transznemű Szűz Máriaként gondol önmagára

Ahogy közeledik a Kereszténység legszentebb ünnepe a Karácsony, egyre ikább azt hisszük, hogy valakik nem csak a gyertyák és csillagszórók megygyújtása miatt játszanak a gyufával. Nem értjük miért kell az emberek idegeit még jobban borzolni, és az amúgy is feszült helyzetet fokozni. Mi is leírtuk már azt, hogy ezzel a hergeléssel csak azokra a másságukat kultúráltan megélő melegekre raknak célkeresztet azok akik a toleranciát hírből sem ismerik. Íme az egyik újabb díszpéldány provokátor, honnan máshonnan mint az Európai Parlamnetből.

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?” – vélekedett Riccardo Simonetti.

Riccardo Simonetti tevékenységéről korábban mi is beszámoltunk. Idén február óta teljesít szolgálatot az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. A huszonnyolc éves Simonetti instagramos influenszerként tevékenykedik, ennek kapcsán kereste meg az Európai Parlament müncheni kapcsolattartó irodája.

A nagykövet ezúttal arról posztolt közösségi oldalán, hogy egy Siegessäule nevű LMBTQ-magazin címoldalán pózol transznemű Szűz Máriaként. Mellette egy fekete férfi áll, mint Jézus nevelőapja, József. Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?”

forrás: mandiner.hu

Ajánlott Cikkek