Hírek

Az év egyik legjelentősebb autóipari beruházása

Hatalmas volumenű, 264 milliárd forint értékű beruházást hoz Magyarországra a dél-koreai EcoPro vállalat, amely Debrecenben elektromos autó akkumulátorához szükséges katódgyártásra alkalmas üzemet létesít majd – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, írja a portfolio.hu. Érdemes elolvasni a cikket, mert a számok nem hazudnak! Mutatjuk is!

Borítóképn: Szijjártó Pter (forrás: portflolio.hu)

forrás: portfolio.hu

Mit látunk a képen? Azt, hogy a nagy multikon kívül immár a hazai cégek beruházásai is megjelennek a sorban, és azt, hogy;

A magyar kormány bizony nem aprózza el, olyan területekre koncentrál, mint az elektromos autózás, a high tech, a vegyipar, valamint a hadiipar. Nem meglepő, sokszor hírt adtunk ilyen nagyívű projektekről!

Ha nincs szemellenzőnk, és nyitott szemünk nem csak néz, hanem lát is, akkor észre kell vennünk, hogy mindez pedig igen komolyan megdobja a háztartások jövedelmét azáltal, hogy ma már vannak olyan „álláskereső” portálok, ahol nem a munkaadók hirdetnek, hanem a munkavállalók, akikért megharcolnak a munkaadók!

Nem is fejtegetjük tovább, nyilván vannak, akik szerint minden sz@r, majd ők megírják nekünk, hogy most speciel miért… Tessék csak tollat ragadni!

Ajánlott Cikkek