Hírek

Az informátor jóformán még lélegzett, de máris indult az akció!

Amint beszámoltunk róla a nap folyamán, holtan találták Val Brooksmith bejelentőt, aki a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) számára részleteket közölt Donald Trump volt amerikai elnök Deutsche Bankkal való kapcsolatáról. Még meg sem száradt a tinta, és jött a hír, hogy pénzmosás gyanúja miatt megszállták a Deutsche Bank frankfurti központját… Milyen érdekes, éppen most!

Borítóképen: A Deutsche Bank központja Frankfurtban (forrás: commons.wikimedia.org, szerző: Nordenfan, licenc: CC BY-SA 4.0) A kép illusztráció

Christian Sewing vezérigazgató vezetésével a Deutsche Bank igyekszik helyreállítani hírnevét, miután a deutsche Bank korábban már bizonyítottan részt vállalt (vagy hiányos rendszerei miatt nem vette észre – ez kb. mindegy!) abban, hogy tízmilliárd dollárt (3600 milliárd forintot) mosott ki Oroszországból, ami miatt a német bankot közel hétszázmillió dollárra (25,2 milliárd forintra) büntették!

Ezt kicsengették, hiszen Európa egyik legnagyobb bankjáról van szó, de most újra „beütött a krach”! Nem tudni mit vizsgálnak, csak a tényt közölték, hogy pénzmosási ügyről van szó, de az élet olyan furcsa dolgokat produkál, hogy ez éppen akkor történik meg, amikor a CIA informátora távozik az élők sorából – és a rendőrség nem nyomoz, hiszen egy barátja elmondta, hogy drogos az illető…

Most sem a BaFin (Német Szövetségi Pénzügyi Felügyelet), sem az ügyészség nem nyilatkozik, de nagyon keresnek valamit… Talán már a félidős választásokra készül a Biden-adminisztráció?

A fene meg tudja, de vannak akik azt mondják, márpedig véletlenek nincsenek!

Ajánlott Cikkek