Hírek

Az lmbtq aktivista meg akarja leckéztetni akár egész Magyarországot is

Mint hallottuk olvastuk Németország kiemelt figyelmet szentel a homoszexualitás és transzneműség elfogadására és nyomást kíván helyezni azon európai országokra ahol úgy érzi ezen közösségek tagjait hátrányok érik. Magyarország illetve Lengyelország ezen országok közé tartozik a németek szerint így minden segítséget megadnak pl a Ricardo Simonetti Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagykövetnek aki az adott országokba utazva lobbitevékenységet fog folytatni. Kérdés, hogy az adott országok, mint Magyarország illetve Lengyelország hogyan fogadják ezt. Nem tekintik e országuk belügyeibe való beavatkozásnak. Innetől az origo cikkét idézzük.

borítókép : Riccardo SimonettiFORRÁS: DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP/HUBERT BOESL

Gyakran elhangzik a gyermekvédelmi népszavazás ellenzői részéről, hogy a kormány csupán egy nem létező, vagy marginális problémát fúj fel propaganda céllal, sőt maga a gyermekvédelmi törvény is felesleges. Arra, hogy mennyire jelent valós veszélyt a gyerekekre Európában és benne Magyarországon az úgynevezett LMBTQ-propaganda, élő bizonyítékul szolgál Riccardo Simonetti, aki február óta az Európai Parlament „nagyköveteként” szerepel a nyilvánosság előtt. A Mediaworks Hírcentruma az olasz származású német homoszexuális aktivista-celeb eddigi pályafutását nézte meg, ami segít megvilágítani az LMBTQ-ideológia lényegét.

Évről évre egyre erőteljesebb az úgynevezett LMBTQ-lobbi tevékenysége, amely már a nyugati politikai elitre is meghatározó befolyást gyakorol, aminek számos konkrét megnyilvánulását tapasztalhatja Magyarország is. Az egyik ilyen példa a gyermekvédelmi törvény elleni heves támadás Brüsszelből, de akár a frissen megalakult német kormány nyílt állásfoglalását is ide sorolhatjuk, hiszen a „jelzőlámpa” – szociáldemokrata-szabad demokrata-zöld – koalíció hitet tett a genderideológia képviselete mellett. Programjukban szerepel a nemváltó műtétek teljes költségének állami finanszírozása, illetve azt is szorgalmaznák, hogy minden uniós tagállamban elismerjék a szivárványcsaládokat és az EU-ban kötött, egyneműek közötti házasságokat. 

Riccardo Simonetti, transznemű Szűz Máriaként pózol az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagyköveteFORRÁS: FACEBOOK/RICCARDO SIMONETTI

INNEN NÉZVE MÁR NEM IS MEGLEPŐ, HOGY EGY NÉMET HOMOSZEXUÁLIS CELEB UNIÓS LMBTQ-NAGYKÖVETKÉNT HIVATKOZVA MAGÁRA NÉPSZERŰSÍTENÉ A TAGÁLLAMOKBAN A HOMOSZEXUALITÁST ÉS A „TRANSZNEMŰSÉGET”. A NÉMET FŐSODRATÚ SAJTÓ EGYIK KEDVENCE, 

Riccardo Simonetti, a szakállas, hosszú hajú, sminkelt, alkalmanként női ruhában pózoló férfi a napokban egy adventi provokációval hívta fel magára a figyelmet. A német Siegessäule nevű LMBTQ-magazin címoldalán pózolt transznemű Szűz Máriaként, egy babával a karjaiban, aki vélhetően a kis Jézust volt hivatott ábrázolni. Mellette a képen egy fekete férfi állt, mint Jézus nevelőapja, József. A közösségi oldalán meg is magyarázta a fotó „szimbolikáját”, egy gúnyos kérdéssel: „Ha eltagadjuk, hogy Jézus nem fehér volt, akkor abban is hihetünk, hogy Szűz Máriának szakálla volt, nem?”

A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ origo.hu

Ajánlott Cikkek