Hírek

Az Újpest szurkolók nyílt levele a Kúria döntése kapcsán

Az Újpest szurkolókat képviselő Újpest 1885 Szurkolói Klub, az Újpest Ultras jóváhagyásával levelet juttatott el szerkeszőségünkbe amit változtatás nélkül közlünk. A levél nyílt közlésére a levél írója felhatalamzott minket

“Tisztelt Szerkesztőség! 

Mint bizonyára Önök előtt is ismert, a Kúria 2022 január 26.-án véglegesen pontot tett a hosszú ideje húzódó Újpest FC címerügyre. 

A döntés értelmében az Újpest FC címere a tradicionális, mindenki által közismert, kerek formavilágú embléma, melyért immár 5 esztendeje harcolunk, s mely mostantól véglegesen vissza kell kerüljön szívünk fölé. 

Az Újpest szurkolói nevében arra kérjük Önöket, hogy saját eszközeikkel segítsék a döntés végrehajtását és amellett, hogy tudósítanak a fejleményekről, a továbbiakban a klub, immár törvényesen is megerősített és közösségünk által is igen erőteljesen követelt címerét használják az Ujpest FC-vel, vagy szurkolói közösségünkkel kapcsolatos híreiknél, tudósításaiknál, közvetítéseiknél. 

Tudjuk, hogy az Újpest FC tulajdonosa húzni-halasztani akarja a címer ügy végleges és törvényes megoldását, de kérjük Önöket, hogy ne vegyenek részt a további törvénysértésekben! “

Ajánlott Cikkek