Vélemény Vélemény-cikkeink

Az úzvölgyi provokátor – Újra akcióban

Vajon meddig kell eltűrni az olyan beteg elmék ámokfutását, mint amilyen George Simion? Nem tűnt még fel senkinek a Kárpátokon túl – na meg az ún. Európában -, hogy bizonyos elemek csakis azért léteznek ezen a világon, csakis azért ismerjük a nevüket, mert folyamatosan belecsinálnak a ventilátorba?

Az rendben, hogy az említett helyeken szeretik az emberi végterméket az arcukba kapni (lelkük rajta!), de amikor ultranacionalistaként azt mondja, hogy

alkotmánymódosítást kezdeményez az etnikai alapon szerveződő politikai alakulatok betiltására,

akkor minden logika mattot kap! Akiben csak az emberi logika egy kis csírája is felfedezhető, az jogosan kérdi; ez az egysejtű akkor most ki akarja rúgni maga alól a sámlit? Mondjuk az nem ártana…

Furcsa páros egy számukra idegen helyen…

Leírom – kifejezetten ennek a politikai Frankenstein-nek (by G4Media) -, hogy megértse. Már most tudom, hogy meddő próbálkozás, de én azért mégis megteszem, ahogy a hülyegyerek szülei is elmondják ezerszer, hogy ne nyúlkáljon a konnektorba – aztán persze agyoncsapja az áram… Nos, figyelj George, mert a logika, az bizony kemény dolog…

  • Korábban a román fociultrákkal szeretted múlatni az időt, akik olyan törvényenkívüliek, akár csak cselekedeteik. Akik miatt még a nem kicsit részrehajló UEFA (székhelye 1959-ig Párizs, ma pedig – erős pénzügyi okokból… – a francia-svájci Nyon) is kénytelen folyamatos büntetéseket kiszabni.
  • Annyira megtetszett neked ez a közeg (a te szinted, érthetőí!), hogy mindjárt meg is alapítottad a Honor et Patria és Uniți Sub Tricolor nevű csoportokat.
  • A Honor et Patria Idegenek nélkül a nemzeti válogatottban című közleményben tiltakozott a szövetségi kapitánynál, amikor behívta a válogatottba a frissen román állampolgárrá vált portugál Mario Camorát – nem nehéz feladat megtalálni az „értelmi” szerzőt.
  • Mikor a román foci visszatért oda, ahova való (a béka segge messzi távolba vész a feje felett), találtál más „hobbyt”: egyszer valahogy elvetődtél Úzvölgyébe, és megtetszett egy takaros temető.
  • Gyorsan kikiáltottad pár állati maradványról, hogy azok hős román katonák, ami azért saját nációdra nézve elég dehonesztáló, de valamiért szeretik, ha sajátjuk lealacsonyítja őket…
  • Persze Hősi Magyar Temetőt akvirálni, az nem egy foglalkozás, ezért kellett valami komolyabb dolog, így született meg az AUR, ami az egykori Nagy Románia Pártból, a szocdemektől kiebrudalt nacionalista Drangea-félékből, valamint a komcsi Corneliu Vadim Tudor fémjelezte hordákból állt össze.
Hamisítatlan balkánvircsaft
  • Ez a politikai szörnyszülött most a választásokon meglepően jól szerepel (itt kell megjegyezni, nincs ezen mit meglepődni, az előzmény-pártokat ismerve, nem is lehetett másra számítani).

Nos, egyáltalán nem kedves George. Most jön a kérdés, amit, ha meg tudsz válaszolni, akkor talán az általános iskola első osztályának beugró szintjét is elérheted!

Szerinted az életed előzőekben felsorolt momentumai milyen alapon állnak?

És úgy általában is kérdem;

egy szélsőjobbos alakulat esetében nem egyértelmű, hogy annak alaptevése éppen az etnikai alapú önmeghatározás?

De talán felesleges tovább cizellálnom, mert ha elsőre nem tudod a választ, akkor faggathatlak, nem fog menni…

Szóval az a helyzet, hogy nyugodtan módosítsd az alkotmányt! De vigyázz, mert ebben az esetben az összes (!!!) politikai pártot megszünteted, mert annyira féltek ti ott a Kárpátokon túl, hogy csakis etnikai alapon tudtok gondolkodni. Kell is, mert valahogy fel kell építeni azt a soha nem volt történelmet… de ez már legyen a te problémád!

Ajánlott Cikkek