Mások írták Vélemény

Bayer Zsolt: Rövid üzenet a német kormánynak

Az író, újságíró, publicista, műsorvezető ezúttal sem köntörfalaz. Bár véleményére gyakorlatilag soha nem érkezik reakció, mert egyszerűbb a megértés helyett elintézni annyival, hogy „micsoda stílus ez?”, ugyanakkor teljesen helyénvaló a felháborodás és az abból eredő szóhasználat, mivel most éppen arról van szó, hogy az új német kormány hogyan teszi tönkre Európát…

RÖVID ÜZENET A “NÉMET” KORMÁNYNAK

Már a hír címe is remek: “Az új német kormánynak nem tetszik, ahogy Brüsszelben gondolkoznak az atomenergiáról”.

Hát persze, hogy nem tetszik. Hiszen az új “német” kormány tele van (sötét)zöld, vagyis anarchista, kommunista, (neo)marxista seggfejekkel, akik közül a legnagyobb seggfej egyenesen alkancellár is egyben. Ez a Habeck néhány éve ezt írta: “Mindig hányingert kapok, ha a hazaszeretet szót hallom. Soha nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy Németország, és ma sem tudok.”

Na, ez ma az új “német” kormány. És ezek az ön és közveszélyes idióták lettek az Unió első számú hatalmának irányítói, akik egyebek mellett a földrész energiaellátását is készek ellehetetleníteni, sok más egyébbel együtt. S teszik mindezt a lehető leghazugabb, legfarizeusabb módon, mert például miközben odahaza bezárják a saját atomerőműveiket, simán megvásárolják a franciáktól az atomerőművekben termelt energiát, másképpen nem lenne elegendő energiájuk. (Ez éppen olyan, mint amikor az EU be akarja tiltani a ketreces tojástermelést, tönkretéve ezzel megannyi ezzel foglalkozó gazdát, mert “szegény tyúkok szenvednek”, majd soha nem látott összegű támogatást ad Ukrajnának, hogy ott létesítsenek egy hatalmas ketreces tojástermelő üzemet, ahonnan majd az EU megvásárolja a tojásokat.)

Nos, Brüsszel, nos új német kormány: elmentek ti a picsába…

Nem kell ehhez semmit hozzátenni, csak még talán annyit, hogy a focus.de elemzésében lerántja a leplet az igazságosztó zöldekről. Így írnak:

A „Pénzügyi piacok” című fejezetben, a „Taxonómia” címszó alatt még az szerepelt, hogy „a szövetségi kormány ellenezni fogja az atomenergia és a földgáz fenntartható technológiák közé sorolását”. Ez a passzus azonban röviddel ezután rejtélyes módon eltűnt.

Talán szembejött a valóság…

Ajánlott Cikkek