Felvidék Foci Hírek Sport

Bezzeg a szlovákiai foci…

Alig negyedóra játék után félbeszakadt a Spartak Trnava–Slovan Bratislava mérkőzés a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 11. fordulójában, miután a hazai és a vendégszurkolók a pályára rohanva balhéztak össze.

borítókép: tót szurkolók egymás közt (Fotó: cas.sk)

A sport.aktuality.sk tudósítása szerint a 15. percben a vendégszurkolók a pályára rohantak, majd a hazai szimpatizánsok is, amiből aztán közelharc alakult ki a két tábor tagjai között, s az indulatok csillapodását követően a stadionban tartózkodó mentőszolgálat munkatársainak kellett ellátni egy földön maradó, láthatóan eszméletlen szurkolót.

A mérkőzés játékvezetője, Filip Glova a két csapatot még az első szurkolók berohanása után az öltözőbe küldte. A rendezők a sportnet.sme.sk szerint arra kérték a szurkolókat, hogy nyugodjanak meg, hiszen ha ez nem történik meg, akkor nem fejezik be a mérkőzést.

Kis idő múlva sikerült a szurkolókat kivezetni a pályáról, azonban a rendbontás folytatódott, különösen a Slovan szurkolóinak szektorában. Emiatt a rendőrség teljesen kiürítette a vendégszektort. 

Miután a balhé csak nem akart csillapodni, ezért az a döntés született, hogy a mérkőzést ma már semmiképpen sem fejezik be.

Ami a találkozó sportértékét illeti: a vendégek a hosszabb ideje sérült Holman Dávid nélkül álltak ki a meccsre, a negyedóráig tartó összecsapás gól nélkül fejeződött be, de távolról sem ért még véget.

forrás: nso.hu

Ajánlott Cikkek