Hírek

Biden-adminisztráció színes új munkatársa Energiaügyi Minisztérium Nukleáris Energia Hivatalában

A Biden-adminisztráció színes új munkatársa, a „furcsa aktivista”, Sam Brinton furcsa megjelenése és nyíltan deviáns életmódja miatt kelt hullámokat a közösségi médiában. Brintont, aki büszke drag queen és „kölyökkutyavezető” – vagyis valaki, aki fétisruhába öltözött meleg férfiakat vezet körbe, miközben kutyának adják ki magukat, mielőtt szexelne velük – magas rangú pozícióba nevezték ki. az Energiaügyi Minisztérium Nukleáris Energia Hivatalában.

boritokép : youtube.com

Papíron az MIT-től kettős nukleáris és gépészmérnöki mesterdiplomával rendelkező jelölt tökéletesnek tűnik. Brintonnak van tapasztalata a hatalmi folyosók terén is, hiszen korábban az Obama Fehér Háznak adott tanácsot LMBTQ+ kérdésekben, és a Kongresszussal dolgozott a nukleáris politikán. Életrajza egyértelművé teszi, hogy komoly szakmai háttérrel rendelkezik.

Brinton nyilvános életmódja azonban nem felel meg a magas rangú állami kormányzati pozíció követelményeinek. 

Ha fontos pozíciót tölt be a DOE-ben, az látszólag megkövetelné, hogy kapcsolatba lépjen külföldi kollégáival Kínában, Oroszországban és Iránban – vagy bármely más országban, ahol a látszat szerint normális. Irán, egy nukleáris ambíciókkal rendelkező fundamentalista muszlim ország esetében egy nyíltan deviáns drag queen jelenléte kétségtelenül megterhelné a beszélgetéseket, mivel ott szexuális hajlamai miatt üldöztetéssel kell szembenéznie. 

Brinton felvétele a Biden-kormányzat „Sokszínűség, egyenlőség és befogadás (DEI)” felé ébredt kezdeményezéseinek példája, amely magában foglalta Dr. Rachel Levine transznemű egészségügyi tisztviselő kinevezését is az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumba. Levine letette az esküt az ország első négycsillagos admirálisaként. Nem meglepő, hogy a Biden-adminisztráció lehetővé teszi, hogy az ébredt hisztériától és a laza erkölcsöktől szenvedők magas rangú kormányzati pozíciókba kerüljenek, mivel még Kamala Harris alelnök is csatlakozott a névmási rituálékhoz.

Colin Wright a Wall Street Journal számára részletezte: „A névmási rituálékban való részvétel cinkossá tesz a gender ideológia regresszív hitrendszerében, legitimálva azt. Korántsem ártalmatlan cselekedet, hanem a gender ideológia és annak összes radikális tételének hallgatólagos támogatásaként szolgál.”

Azok számára, akik nem ismerik, a névmási rituálé annak a progresszív rutinnak a része, amely során azonosítják magukat az úgynevezett „preferált névmással”, például „ők/ők” és „xe/xer”, miközben bemutatkoznak – más bizarr rituálék és kifejezések mellett. mint például a „trigger warning” és „check your privilege”, amelyek először a Tumblr és a liberális amerikai egyetemeken jelentek meg .

A Biden-adminisztráció legújabb nukleáris hulladékkal foglalkozó helyettese nem szégyelli devianciáját. A Metro Weekly egyik cikke bemutatja Brinton életstílusát a . 

Ajánlott Cikkek