Hírek

Biden megint nem tudta a Fehér Házban merre van “arccal előre” – videó

Az újságírók megörökítették azt a pillanatot, amikor az államfő egyedül volt, és zavartan kóborolni kezdett a Fehér Ház aulájában, majd hívott magának egy segítőt a teremből.

Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle ellátogatott a Fehér Házba, és a jelenlévők minden figyelmét magukra irényítottak. Az Egyesült Államok jelenlegi vezetőjének, Joe Bidennek egyedül kellett volna kivonulni a teremből de láthatóan összezavarodott és láthatóan nem tudta mit csináljon. A helyzet az egészségügyi reformnak szentelt rendezvényen történt.

A sajtó képviselői megörökítették azt a pillanatot, amikor az államfő egyedül volt, és zavartan kóborolni kezdett a Fehér Ház aulájában, majd segítséget hívott magának a teremből. Az esemény résztvevői körülvették Obamát, így figyelmen kívül hagyták az amerikai vezetőt.

Biden nemegyszer vált a kínos helyzetek hősévé, ami azt a híresztelést keltette, hogy egészségügyi problémái vannak.  Biden posztumusz kitüntetésben részesítette egyik élő katonáját. Márciusban pedig az Egyesült Államok Kongresszusa előtt mondott beszédében félrebeszélt és iráninak nevezte az ukránokat.

Ajánlott Cikkek