Hírek

Biden nyilatkozatai felvetik a kérdést: Ki irányítja Amerikát, mert Biden nem az biztos – Foxnews

David Marcus a foxNews újságírója riasztó dologra hívta fel a figyelmet, és ha már ezt egy amerikai mondja a saját elnökére, akkor nem lehet azt mondani, hogy egy “oroszpártiorbánistaszennylap” találja ki ezeket. Szóval David Marcus szerint Biden elnök nem ura a szavainak – és nem csak azért mert a demencia jól észrevehető jeleit észlelni rajta – hanem mert láthatóan megmondják neki mit kell gondolnia, és ezért keveredik ellentmondásokba, és nyilatkozik zavartan.

“Ki vezeti az országot? Ezt a kérdést az amerikaiaknak soha nem kellene feltenniük maguknak, de ma, amikor Európában dúl a háború, az infláció kiüríti a zsebkönyveket, és egy déli határ, amelyet nem tudunk ellenőrizni, fel kell tennünk. Ki irányítja valójában az országot? Mert úgy tűnik, hogy nem Joe Biden .” – Teszi fel a kérdést a zsurnaliszta

Az elmúlt hétvégén Lengyelországban Biden beszédet mondott, amelyet maga a Fehér Ház az elnöksége egyik legfontosabbjaként emlegetett. Az utolsó és erőteljes pillanatban megállt, majd Vlagyimir Putyin orosz elnökre utalva azt mondta: “Az isten szerelmére, ez az ember nem maradhat hatalmon.” – folytatódik a cikk

Olyannak kellett volna lennie, mint JFK, aki kijelenti, hogy “berliner”, vagy Reagan aki követeli, hogy dőljön le a fal, amely egykor kettéosztotta a várost. Ehelyett azonnal a mi elnökünk visszakozott. Ki által? Milyen felhatalmazással?

Jóban-rosszban az amerikaiak Joe Bident választották elnöknek. De nem választották meg a kommunikációs csapatát, nem az államtitkárát, nem választották meg azt az embert vagy embereket, akik megmondják neki mit kell gondolnia. A varsói összeomlás fájdalmasan világossá tette, hogy nem Biden a felelős mert nem ura a szavainak. És ez nem csak probléma, hanem veszélyt is jelent demokráciánkra törvényes rendünkre. – Ebben a stílusban folytatódik a cikk ami kifejti az Államoknak olyan elnök kell aki méltó ahhoz az erőhöz amit uralnia kellene, olyan elnök kell aki ura a szavainak és nem keveredik folymatosan ellentmondásokba. Egy olyan elnökre aki miatt nem kell magyarázkodnia állandóan a Fehér Háznak és akit nem röhög ki lassan a fél világ, mert eltéved a saját házában.

Hát elgondolkodtató erős szavak. Nekünk itt Európa közepén elég lenne annyi, hogy ne akarjon bennünket tönkretenni és ne akarjon beádozni egy másik világhatalommal vívott háborújában.

forrás és teljes cikk foxnews.com

Ajánlott Cikkek