Magyarság Nagyjaink Történelem

Boldog Születésnapot Schuster Lóri!

Schuster János és Virágh Katalin gyermeke. A Corvin Mátyás Gimnáziumban érettségizett magyar-angol szakon.

Egy ideig őrkatona volt a kecskeméti repülőtéren, de hat hónap után leszerelték. Az akkori vezetés tíz évig nem engedélyezte együttese, a Gesarol és később a P. Mobil lemezének megjelenését. Zenekarvezetőként sajátos felállást hozott létre: nem játszik hangszeren, nem énekel szólót, hanem a színpadon showmanként (konferálás, tapsolás, valamint a “vizuális karó” néven emlegetett látványelemek) teremti meg a hangulatot a közönség számára. Emellett intézi az együttes ügyeit, és a dalszövegek többségét is ő írja.

1985 óta saját kulturális szolgáltató cége van. Rádióműsorokat szerkesztett és vezetett, és munkatársaival megalapította a Magyarock Alapítványt. 1989-1990-ben a Popsikerek Kulturális szórakoztató folyóirat felelős szerkesztője volt.

A MIÉP párt tagjává vált a VI. Országos gyűlésén. 1998-ban az önkormányzati választásokon a Fővárosi Közgyűlés képviselőjévé választották, és tagja volt a Kulturális Bizottságnak is. 2003 elején alapította a Magyar Nemzeti Frontot; ez a front a Magyar Nemzeti Szövetség tagja volt. Schuster Lóránt az előbbi front szervezési alelnöke, és utóbbi front főtitkára volt.

Ajánlott Cikkek