Hírek

BRÉKING! Svédországban is összegyűjtötte a szükséges aláírásokat a székely petíció

Összegyűlt a kellő mennyiségű aláírás Svédországban a székely petíció aláírásgyűjtésén, a skandináv államban így egy nappal szenteste előtt ért célba a kezdeményezés! Az már napokkal ezelőtt látszott, hogy még idén sikerülhet elérni Svédországban a törvényben meghatározott limitet, végül most lett meg a szükséges 15 ezer szignó.

Ezzel az összesen legalább egymillió aláírás begyűjtése mellett hat országban – Svédország mellett Horvátországban, Litvániában, Magyarországon, valamint annak északi és dél-keleti szomszédjában – is összejött már a szükséges aláírásszám.

Ahhoz, hogy a kezdeményezés érvényes és eredményes legyen, még egy uniós államban el kell érni a célt. Az utóbbi napokban mások mellett Belgiumból, Finnországból és Szlovéniából érkezett több aláírás.

Ahhoz, hogy a kezdeményezés érvényes és eredményes legyen, még egy uniós államban el kell érni a célt. Az utóbbi napokban mások mellett Belgiumból, Finnországból és Szlovéniából érkezett több aláírás. A siker elérése érdekében az írdalá.hu és a gerilla.hu csapata tovább folytatja a kampányt, hogy a 2021. február 7-i határidőig elérjék a kitűzött célt.

Folytatják többek között a Légy a nagykövetünk! (Ambassador Project) kezdeményezést, amelyben arra kérik az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak az Írdalá.hu csapatához, és legyenek tagjai az egyedülálló európai uniós kezdeményezésnek.

Az érdeklődők a szervezők által megadott internetes oldalon megtalálhatják az összes fontos információt, grafikai anyagot, amit minél több ismerőshöz el kell juttatni Magyarországon, a Kárpát-medencében és az Európai Unióban.

A kampánycsapat továbbra is kéri, hogy aki még nem tette meg, keresse fel az Írdalá.hu oldalt, és támogassa a székely petíciót! A támogatók azzal is segíthetnek, ha követik, lájkolják és kommentelik a Signiteurope.com négy közösségi médiafelületét (TwitterInstagramYouTube és Facebook).

Ajánlott Cikkek