Hírek Vélemény Vélemény-cikkeink

Brüsszel büntetni akar, ha már mást úgysem tud…

Természetesen a gyermekvédelmi törvény, a kettős benzinár, a gabona export-tilalma, a Klubrádió ügye, valamint az ivóvíz-irányelv megsértése a téma.

Borítóképen: Magyarország határai 1920 – 1944 (forrás: commons.wikimedia.org, szerző: Petolaszlo, licenc: CC BY-SA 3.0) A kép illusztráció

Csak pont olyan dolgokat vet fel az Európai Bizottság, amiket magyarországi helytartóik kapartak elő, így csodálkozunk, hogy nem vették elő a cigányság és a zsidóság kérdéskörét. Vagy ott már nagyon kilógott volna a lóláb?

Nem tudjuk, de az biztos, hogy Magyarország ellenzéke, ha másban nem is, de abban kiválóan végzi munkáját, hogy miként tegyék tönkre az országot. Pedig nyilván pontosan tudják, hogy a kormány ellen folytatott praktikáikkal valójában nem a kormánynak, hanem az országnak, azoknak a választópolgároknak ártanak, akik pedig elsöprő többséggel újra és újra bizalmat szavaztak a ma is kormányzó pártoknak.

Azért az mégsem lehet véletlen! De nézzük szépen, sorban! A rezsicsökkentést részlegesen azért kell feladni, mert akik Magyarország ellenzékével báboznak, idiotizmusukban olyan helyzetbe keverték Európát, hogy az hamarosan rég nem látott gazdasági válságba pottyan…

A kettős benzinár megszüntetésével is csak az adófizető/választópolgár jár rosszul, nem is kell különösebben ezt magyarázni, ahogy a gabona-export tilalmának feloldása is „csak” annyit jelentene, hogy a kenyérfélék, és más termékek ára még magasabb lenne!

Az ivóvíz esete pedig egy régi téma, amit most újra előszedtek, pedig ezen a területen voltak komoly előrelépések, de tény, hogy még mindig nem minden körzet felel meg az ivóvíz-irányelvekben foglaltaknak.

De nem ám ennyi az egész! A globális vállalati minimum-adó, vagy az egyébként már régóta fennálló, a mezőgazdasági termékek széles körét érintő szankciós intézkedések, meg hasonló társaik is mind-mind olyan tényezők, amelyek arra utalnak, hogy

Magyarország ellen (nem ám a kormány ellen, az kamu!) folyik egy igen komoly támadás!

És mi ennek az oka? Végtelenül egyszerű; Magyarország az utóbbi években szuverén államként viselkedik… Óriása bűn… Ja, nem, hiszen szuverén ország vagyunk – legalábbis papíron!

Ui.: Kimaradt nagy hirtelen, de az uniós pénzek visszatartása, és a forint elleni támadás (összefüggésben áll a kettő!) szintn beletartozik a sorba!

Ajánlott Cikkek