Hírek

Budapesten a következő LMBTQ- megmozdulást 30.000 Euróval fogja támogatni Brüsszel

A belga főváros adófizetőinek pénzéből támogatja jövőre 11 millió forinttal a Budapest Pride-ot Brüsszel főváros regionális kormánya. Az LMBTQ-propaganda finanszírozása egy Forbidden Colours nevű lobbiszervezeten keresztül történik, amely civil szervezetnek mondja magát, de ennek ellenére a baloldali Momentummal közös rendezvényt tartott, amelyen tiltakoztak a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. A finanszírozást egy belga baloldali, vállaltan homoszexuális államtitkár javasolta.

Küldjük nekik szív küldi üzenetben a Kerecsen dalát

Arról ír a Szauer Péter-féle HVG EUROlogus nevű blogja, hogy Brüsszel főváros regionális kormánya jóváhagyta Pascal Smet európai és nemzetközi kapcsolatokért felelős baloldali államtitkár azon javaslatát, hogyKÉTSZER 30 000 EURÓS (TEHÁT KÉTSZER 11 MILLIÓ FORINTOS) TÁMOGATÁST ÍTÉLJENEK ODA A FORBIDDEN COLOURS (TILTOTT SZÍNEK) NEVŰ LMBTQ-LOBBISZERVEZETNEK,amely civil szervezetnek állítja be magát.

A FORBIDDEN COLOURS ANNYIRA „CIVIL”, HOGY IDÉN JÚLIUSBAN A MAGYAR GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNY ELLEN TILTAKOZOTT A BALOLDALI MOMENTUM MOZGALOMMAL KÖZÖSEN.

https://www.instagram.com/p/CRQnqy6ha2i/

origo.hu

Ajánlott Cikkek