Erdély Foci Hírek Sport

Budapesten van a EB serleg, reméljük itt nem éri baleset

Mint már facebook bejegyzésünkben megmutattuk történt egy kis malőr az EB serleggel Romániában. Az UEFA ezért biztos ami biztos Budapestre szállítótta a trófeát.

Ha babonásak lennénk, azt mondanánk, nem túl jók az előjelei az idén nyáron megtartandó labdarúgó Európa-bajnokság bukaresti meccseinek, miután vasárnap délután kisebb incidens árnyékolta be az eseményt.

Mint ismeretes, idén premierként nem egy vagy két rendező ország lesz, hanem több európai város is otthont ad az Eb meccseinek. Ezek közé tartozik Bukarest és Budapest is. Az Európai labdarúgó-szövetség (UEFA) máris gőzerővel készül, hiszen június közepén rajtol az esemény. Ennek előrendezvényeként megturnéztatja a torna trófeáját, az Henri Delaunay-kupát a helyszíneken.

A méretes, nyolc kilós ezüsttrófea vasárnap érkezett Bukarestbe, ahol a meccseknek otthont adó Nemzeti Stadionban állították ki – persze a járványhelyzet miatt nem a nagyközönség számára –, és a romániai sportilletékesek mindegyike fontosnak tartotta elmondani, mekkora jelentőséggel bír a jeles esemény az ország számára.

A protokolleseményeket követően aztán a kupát ott hagyták egy állványon az Eb szponzorait hirdető reklámfal előtt, hogy háttérül szolgálhasson a tévéstábok élő bejelentkezéseihez.

És ekkor történt a malőr. Bukarestben ugyanis heves szél dühöngött vasárnap délután. Olyannyira, hogy elkezdte tépázni a reklámfalat, amely egy erősebb széllökés nyomán el is dőlt – egyenesen a kupára.

Mindezt éppen akkor, amikor az egyik hírcsatorna riportere élőben tudósított a helyszínről.

forrás: foter.ro

Ajánlott Cikkek