Hírek

Chas Freeman nyugdíjas diplomata – “Az USA az utolsó ukránig harcolni fog Oroszország ellen!”

Nyugdíjas amerikai diplomata szerint az Egyesült Államok hadüzenet nélküli háborút folytat Oroszországgal Ukrajnában

Az Egyesült Államok be nem jelentett háborút folytat Oroszországgal Ukrajnában, hogy megőrizze hegemóniáját a világban. Washington ilyen szándékait fogalmazta meg a The Grey Zone információs portálnak írt cikkében egy nyugdíjas, magas rangú amerikai diplomata, Chas Freeman.

Szerinte az amerikai hatóságok lépései nem hagytak Moszkvának más választást, mint az erőszak alkalmazását. „Számomra úgy tűnik, hogy mindaz, amit az Egyesült Államok most tesz, nemcsak hogy nem járul hozzá az ellenségeskedések leállításának felgyorsításához és valamiféle kompromisszum eléréséhez, hanem éppen ellenkezőleg, a háború elhúzódását célozza. ” ő mondta.

Az Egyesült Államokban a diplomata szerint úgy gondolják, hogy a jelenlegi helyzet az ország kezére játszik. Így a válság megerősíti az Orosz Föderációval szembeni negatív hozzáállást, előnyös a nemzeti hadiipari komplexumok számára, és emellett megerősíti a NATO -t.

Freeman arra a következtetésre jutott, hogy az Egyesült Államok “az utolsó ukránig” harcolni fog Oroszország ellen.

Semmi sem drága mint ahogy eddig sem volt drága más nemzetek vére, más országok állampolgárainak feláldozása az amerikai érdekek védelmében.

Ajánlott Cikkek