Foci Sport

Csodálatos Győzelem!

Lipcsében Szalai Ádám csodagóljával Magyarország 1–0-ra megverte a házigazda németeket a Nemzetek Ligájában az A-liga 3. csoportjának ötödik fordulójában.

A mérkőzés első 45 perce egy igazi oktatófilm volt, ahol a Magyar Válogatott volt a mozigépész a rendező és a főszereplő, a nézők pedig a sztárokkal teletűzdelt németek. A második félidő pedig a csapategységről szólt valamint a szív diadala volt. Persze ettől jobbak maradnak a németek de ma bebizonyosodott van tartalék a Magyar fociban. Sok jó teljesítmény volt de talán külön kiemelhető Kerkez Milos érett játéka.

Szalai Ádámnak gratulálunk a karrierjéhez! A játékost és az edzőt nemcsak az eredmények minősítik hanem az adott közegre kifejtett hatásuk. Szalai mentalitásával és az olykor szürke, de igen hasznos játékával igen komoly hatást gyakorolt a válogatottra és utolsó előtti meccsén igenis ki kell jelenteni példakép lett.

Marco Rossi pedig biztosan megkapja azt amire a sajtótájékoztatón utalt

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA, 
3. CSOPORT
5. FORDULÓ
NÉMETORSZÁG–MAGYARORSZÁG 0–1 (0–1)
Lipcse, 
Red Bull Arena, 39 513 néző. V: Vincic (szlovén)
NÉMETORSZÁG: Ter Stegen – J. Hofmann, Süle, Rüdiger, Raum – Kimmich, Gündogan (Musiala, 69.) – Gnabry (Kehrer, a szünetben), Th. Müller (L. Nmecha, 85.), L. Sané – Werner (Havertz, 69.). Szövetségi kapitány: Hans-Dieter Flick
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á. (Styles, 78.), Schäfer, Kerkez – Gazdag (Kleinheisler, 67.), Szoboszlai (Nego, 85.) – Szalai Á. (Ádám, 67.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Gólszerző: Szalai Á. (17.)

Ajánlott Cikkek