Magyarság Mások írták Sport

DAC vs. Slovan döntetlen

Döntetlennel zárult a DAC-Slovan rangadó, kétszer is vesztes állásból egyenlített a dunaszerdahelyi gárda. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a találkozót. sportolunk.sk cikke.

Bernd Storck (DAC):
Ha az ötödik percben gólt kapunk, nehéz a mérkőzésbe kerülni, számunkra ez sokk volt. A Slovan jól támadott le, presszingelt. Volt két helyzetünk Andzouana és Blackman révén. Ennek ellenére az első félidővel nem voltam elégedett. A második félidőben csatárt hoztunk a pályára, egyre jobban játékba kerültünk. Jött a büntető és megérdemelten egyenlítettünk ki. Majd ismét gólt kaptunk a szöglet után, pedig figyelmezettem a játékosaimat. Megtörtént az, amit nem akartam, a Slovan ismét vezetéshez jutott. Meg kell dicsérnem a csapatot, ma is megmutatta, hogy nem adja fel. Megváltoztattuk a felállást, harmadik támadót hoztunk a pályára. A küzdeni akarásért megérdemeltük, hogy kiegyenlítsünk. Jó mérkőzés volt, a mi részünkről főleg a második félidőben.

Darko Milanić (Slovan):
Jó mérkőzést láttunk. Az első félidő nagyon jó volt, volt tempó, presszing, az ellenfélt hibákra kényszerítettük. Gyors gólt is szereztünk, ami egy ilyen csapat ellen, mint a DAC, nagyon fontos. Célunk volt, hogy menjünk a második gól után. Rosszul kezdtük a második félidőt, hagytuk az ellenfelet játszani és gólt is kaptunk. Először történt meg, hogy a mérkőzés végén gólt kaptunk. Az egy ponttal nem vagyunk elégedettek, a hozzáállással igen. Több pontot akartunk szerezni, mert közel álltunk hozzá.

A mérkőzés előtt a szurkolók a stadionnál várták a DAC csapatát, hogy feltüzeljék a játékosokat. Fotóalbum ITT!

Ajánlott Cikkek