Vélemény Vélemény-cikkeink

Dan Tănasă lassan megalapíthatja a romániai Szikh pártot!

Ha minden „jól” megy, akkor az AUR alól kirúgják a lábát, ugyanis nem lesz román abban az államban, aminek nagy részén egyébként sincs sok keresnivalójuk. Miután ezekre a területekre is csak vendégként érkeztek (mondjuk, nem hívta őket senki, ellenben küldték!), most igen gyorsan lepattannak Nyugatra egy kicsivel több pénzért. Igen, jól olvassák, kicsivel! Mert az addig rendben van, hogy jelentősen többet lehet keresni Nyugaton, de az élet is drágább…

De ez annyira ne érdekel senkit, hiszen az nekik tök mindegy, hogy Romániában, vagy éppen Németországban élnek rettenetes körülmények között, ez mindig is így volt, talán ez is a román identitás része. Ahogy a valamikor Securitate tagok elismerése, sőt kitüntetése, vagy a lopás…

A helyzet tehát most úgy áll – idefigyelj arany(aur)pofa Dan Tănasă! -, hogy jó sejtetted te, Románia egy életképtelen valami, amikor így keseregtél:

„Magyarország szó szerint megvásárolja Erdélyt, egyik darabot a másik után, egyik erdőt a másik után, egyik épületet a másik után. És nemcsak vásárol, hanem jön és a nulláról intézményeket épít, amelyekre aztán kitűzi a magyar zászlót, és kizárólag magyar nyelvű feliratokat helyez ki.”

Most pedig azzal kell, hogy szembesülj, ha politikai pályán akarsz maradni, meg kell alapítanod a Szikh pártot, vagy valami ultranacionalista török okosságot, mert nem lesz, aki egyáltalán megértse azt a nyelvet, amit beszélsz! Aztán majd akkor hogy a fenébe tudod feldúlni a magyar katonatemetőt?

Figyelj, te zseni! Ezt olvasd:

2021 első tíz hónapjában hétezernél több vendégmunkás érkezett az építőiparba az Európai Unión kívülről. A Bevándorlásügyi Főfelügyelőség adatai szerint a legtöbben, 1706-an, Törökországból jöttek, 1225-en Indiából, 771-en pedig Bangladesből. Jelentős kontingensek keltek útra Vietnámból, Sri Lankáról, Nepálból, Marokkóból, a Moldovai Köztársaságból és Pakisztánból is.

Szóval, ha maradni akarsz a politikában, előbb-utóbb fel kell venned a kapcsolatot Sedat Peker török maffiafőnökkel a Szürke Farkasok vezérével. Eláruljuk; Dubaiban megtalálod! Vagy maradsz a Szikh párnál inkább?

Ajánlott Cikkek