Hírek

„De hiszen szeret engem és én is őt!”, avagy a hülyeség határtalan…

Adia Timmermans és férje rendszeresen látogatták az antwerpeni állatkertet, ahol a nő rengeteg időt töltött egy Chita nevű csimpánzzal. Az állatkert viszont eltiltotta a nőt a látogatásoktól, mert a többi állat kiközösítette Chita-t, mert sok időt tölt egy emberrel. Adia nem érti, miért a tiltás…

A címben idézett mondat az olyan ember mondata, aki azt hiszi, hogy az egyéni szabadság mindenkinek jár – így természetesen a csimpánznak is. Ez igaz is, az állatnak a természetben lenne a helye, nem egy állatkertben, de ha már ott van, akkor az ő szabadsága az, hogy az adott kereteken belül az élőhelyéhez a lehető legközelebbi életmódot folytathassa.

Ez persze nem érti az az ember, aki csak onnan közelíti meg a dolgot, hogy „hiszen szeret engem”… A példa tipikus, ezt a magyar nyelv nagyon helyesen majomszeretetnek nevezi. Miért vettük elő ezt az uborkaszezonos hírt? Nos, azért, mert az eset pontosan megmutatja, mennyire természetellenes a nemi kisebbségekre hivatkozó (de közel sem értük létező!) haladónak nevezett mozgalom, ami úgy rombolja le a természetes viszonyokat, ahogy a szeretetre hivatkozó hölgy az antwerpeni állatkertben.

A természet törvényeit egész egyszerűen nem lenne szabad megsértenünk. Megtettük már nem egyszer, láthatjuk is a következményét (mesterséges beporzás Kínában, fél Európát letaroló viharok stb.), de nem tanulunk…

Ma már ott tartunk, hogy ha a természeti környezetet kivégeztük, ezért most az emberi társadalom tönkretétele következik!

Állítsuk meg környezetünk totális lerombolását!

Ajánlott Cikkek