Hírek

Egy lista, amin Magyarország nem, ellenben a BBC és Németország ott szerepel

Magyarország kirekesztő, anitszemita, meg mindenféle ilyesmi, amit rendszeresen a fejünkre olvasnak Érdekes módon a Simon Wiesenthal Központ tízes listáján nem szerepel Magyarország. Vannak ott mások… Közölünk a listáról párat, és a Központ által beidézett mondatokat, amelyek – többek között – felhelyezték a megnevezetteket az antiszemita top 10-es listára.

  1. Irán:

„Nem hátrálunk meg Izrael megsemmisítésétől, akár egy millimétert is. El akarjuk pusztítani a cionizmust a világban.”

2. Hamasz:

„B… meg a zsidókat, és erőszakold meg a lányaikat!”

3. BBC:

„Hitlernek igaza volt… A cionisták nem tudnak betelni a vérünkkel.”

6. Közösségi-médiaóriások:

„A platformok tömegmarketingje: fanatizmus és szélsőségesség 24/7-ben”

7. Németország:

„Minden nap három antiszemita támadás van Berlinben.” Sigmount Königsberg, zsidó közösség az antiszemitizmus elleni küzdelem biztosa

8. A University of Southern California vezetése:

„2021 katasztrofális év volt az egyetemeken tartózkodó zsidók számára Észak-Amerikában, a Torontói Egyetemtől egészen George Washington Egyetemen, a Duke Egyetem és Chicagói Egyetemen át az Illinoisi Egyetemig. A legproblémásabb azonban a Dél-Kaliforniai Egyetem áll (USC) vezetése, amely következetesen nem lép fel a rendszeres és nyílt zsidógyűlölet ellen.”

Ízelítőnek ez már így is elég borzalmas, nem folytatjuk. A lényeg:

Magyarországon az ilyen cselekményeknek a leghalványabb nyomát sem látni, így végre ideje lesz leállni az igaztalan vádaskodással! Különösen olyan országok részéről, ahol rendszeresek az ilyen esetek!

Ajánlott Cikkek