Erdély Foci Sport Sport

Egyszerű játék a futball – Videón az OSK győzelem

Egy gól is elég volt a Sepsi OSK – nak a győzelemhez az Academica Clinceni eleni mérkőzésen  Ez a mérkőzés volt a Niczuj Roland 100. mérkőzése a háromszéki csapat kapujában A mérkőzést kiválóan kezdte a Sepsi OSK folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfél kapuját de gólt sokáig nem tudtak szerezni majd az első félidő végére közeledve Bryan Nouvier  a leshatárról l indulva végigvitte a labdát is szép gólt szerzett.

Nem sokkal ezután a francia légiós kettőre növelhette volna góljainak számát de lövése célt tévesztett .Ezután már nem sokat változott a játék az első félidőt egyértelműen a Sepsi OSK uralta a második félidőben mezőny játék folyt ahol további gólok nem születtek. A Háromszékiek három hónap után nyertek idegenben így megőrizték a negyedik helyet a tabellán és négy pontra megközelítették az előttük álló Craiova gárdáját . A háromszékieknek nincs sok idejük a pihenésre készen szombaton délután már a Botosán ellen lépnek pályára.

Labdarúgás, 1. Liga, felsőházi rájátszás, 4. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Academica Clinceni 1–0 (1–0). Gólszerző: Nouvier (38.). Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic, Bouhenna, Mitrea (Safranko, 68.), Ștefănescu – Achahbar (Purece, 63.), Gonzalez (Kovács, 63.), Vașvari – Petrila (Golofca, 46.), Dumiter, Nouvier (Ștefan, 83.). Edző: Leo Grozavu. Academica: Ureche – Pasov (Andronic, 46.), Patriche, Gardoș (Csandarov, 66.), Dobrescu (Longher, 87.) – Cascini, Ventura – Achim, Rusescu, Cordea – Csuncsukov (Pârvulescu, 73.). Edző: Ilie Poenaru. Vezette: Andrei Chivulete, Mihai Marica, Andrei Constantinescu.

Ajánlott Cikkek