Vélemény Vélemény-cikkeink

Európa szabadságharca egy óriási kamu!

300 milliárd eurós globális befektetési programot indít az Európai Unió, mert a közösség vezetői „valódi alternatívát” kívánnak nyújtani az Európában is egyre erősödő kínai befolyással szemben. Az utóbbi években a kínai diplomácia egyik legfontosabb fegyvere az úgynevezett Egy Övezet Egy Út vagy másik nevén Új Selyemút kezdeményezés, ami mára egy több tucat országra kiterjedő geopolitikai-stratégiai-gazdasági terv – írja a 444, a BBC információi alapján.

Gratulálunk, tök jó, de ha teccettek volna dolgozni, és nem teccettek volna csak dolgoztatni, akkor most nem kellene azt a 300 milliárd eurót elkölteni azok ellenében, akik az önök, meg gazdáik pénzéből lettek a világ második legnagyobbjai!

Külön gratulálunk azért, mert a gyors pénznél még mindig csak a hatalom fontosabb (mert onnan dől a gyors pénz…), a zsenialitás magasiskoláját pedig mi sem mutatja jobban, hogy miközben a BLM előtt térdet hajtanak, voltaképpen rasszisták – az általuk hangoztatott elméletek szerint! -, hiszen a kínaiak sárgák, és ugye ez kirekesztés…

Minden szinten csak gratulálni tudunk ahhoz a képmutató, és nem kicsit hazug szabadságharchoz, amit azok vívnak, akik kirabolták a világot!

Nem véletlen, hogy az Ursula von der Leyen után megszólaló hivatalnok elmondta, hogy az Unió fejlesztési programjának legfontosabb célterülete Afrika lesz. A gazdának ez már bejött egyszer!

Aztán majd Európának is lesz saját – és nem importált! – BLM-je… Hajrá, előre!

Ui.:

Van egy ország, ami évek óta azt szajkózza, hogy ott kel segíteni az embereknek ahol élnak, nem pedig meghívni őket Európába…

Ajánlott Cikkek