Hírek

Európai együttműködés: mindenki a máséval verné… Avagy; szankció-idióták gyülekezete

Remek ötletek születnek szankció címszó alatt. Ja, nem… Most megint ötletelnek olyan országok, melyek önálló védelmi képességüket tekintve rajta sincsenek a térképen, és persze nyilván másokéval akarják a csalánt verdesni…

Borítóképen: A hülyeség veszélyes és fertőző! (forrás: commons.wikimedia.org, szerző: Kenrick / Betacommand at en.wikipedia, licenc: CC BY 3.0) A kép illusztráció

A legújabb ötlet egyrészt az orosz LNG szankcionálása, aminek túl nagy értelme nincs, mert nem jön orosz gáz sem vezetéken, sem LNG formájában – kivéve a Déli (avagy Balkán, avagy Török) áramlaton, vezetéken.

Ez tehát egy remek ötlet, agyonüti, ami nincs! Gratulálunk!

A másik ötlet pedig az atomenergetika terén történő együttműködésnek adna egy nagy pofont azzal, hogy felszámolná az orosz kapcsolatokat. Nos, erre már azt mondhatnánk, hogy igazán tökös dolog, mert hát azért az atomenergia igencsak jelen van Európában!

De hol? Elsősorban a franciáknál, akik saját technológiával bírnak, orosz technológia Kelet-Európában van. Így ez a terv elsősorban itt hatna.

És akkor most jön a kérdés; Kik javasolják az atomenergetika terén a szankciókat?

Igen, jó megérzés, persze, hogy olyan államok akarják kitiltani az orosz atomot, amelyekben nincs egy gramm atomerőművi áramtermelés sem! Szép sorban; Balti államok (törpe minoritások), Lengyelország (szenes erőművekkel termel…), és Írország (kell mondani, hogy nincs atomerőművük?).

Nos, akkor, amikor ezek a senkiháziak, akik képesek azt állítani, hogy mindezt azért találják ki, hogy megfékezzék Putyint, szakadjon ki a nyelvük! Micsoda szégyentelen hazugságok már ez!

Mi most akkor javasoljuk azt, hogy Lengyelországban álljanak le az erőművek, a Balti államok ne kapjanak gázt Norvégiából, és Írországot meg mondjuk öntse el az Atlanti-óceán! Nos, benne vagytok szankció-idióták?

Ui.:

Talán nem mindenki értesült a német energia-melléfogásról. Tudják; Jürgen esete az atomerőművekkel!

Ajánlott Cikkek