Hírek

Ez nem volt szép Áron

Molnár Áron, a noÁr Mozgalom alapítója lett az év színésze az Arany Medál-díj díjazottjai közül. Itt olvashatjátok beszédét, amit elmondott a díjátadón és véleményét Gubás Gabi díjazásáról.

Így vezeti fel Molnár Áron facebookja azt az öntömjénezést és nem túl etikus kritikát amivel beleszáll Gubás Gabi színésznőbe. Talán csak azt felejti el, hogy a közönségdíjat kapta Gubás Gabi, ami ugye azt jelenti, hogy az ezerfejű cézár őt találta a legjobbnak. Molnár Áron pedig miből gondolja, hogy ő maga a tisztaerkölcsű művészet? Mert innen nézve csak egy propaganda kiszolgálója, veszélyes küldetéstudattal. A tisztaerkölcsű küldetéstudatba belefér a lélekromboló kertévés szappanopera, meg az a rapnek nem nevezhető SZDSZ-múmiás förmedvény, amiben eljátszotta a rúdtáncos szerepét? Csak kérdezem…

Vajon etikus, hogy a Molnár Áron által gyűlölt NER történelmi filmben főszerepet játszik, aminek a forgatásán beszólogat – ha igaz – politikusoknak? Ez hogy fér bele vajon Molnár Áron tiszta erkölcseibe? Kb. mint Jakab majomkodása a Parlamentben… Úgy, hogy közben élvezi a családtámogatási rendszer előnyeit. Nagyon egyívásúnak tűnik ez a gondolkodásmód. Álszent alakoskodás ez, amivel való énjüket akarják elfedni, és a kisebbségi érzést, a mindenáron való fókuszba kerülés erőltetését.

Ajánlott Cikkek