Hírek

„… fontos, hogy tisztelegjünk azok előtt is, akik még sok évtizeden át kénytelenek voltak a zsarnokság alatt szenvedni”

Történelemhamisítás. Ez a vád. És mindezt Anthony Blinken eresztette el, mondván: „Miközben joggal ünnepeljük sok ország felszabadulását a nácik és kollaboránsaik alól, fontos, hogy tisztelegjünk azok előtt is, akik még sok évtizeden át kénytelenek voltak a zsarnokság alatt szenvedni, míg végül szabadon választhatták útjukat.”

Borítóképen: Antony Blinken amerikai külügyminiszter az Európai Bizottságban Brüsszelben, 2021. március 25-én (forrás: commons.wikimedia.org, szerző: youtube, licenc: CC BY-SA 3.0) A kép illusztráció

Akkor most éppen itt az ideje, hogy főt hajtson az Egyesült Államok Magyarország előtt, ahogy egyébként más kelet-európai országok előtt is! Ráadásul vegyük már figyelembe, hogy mi is történt valójában!

Mert mi történt? Semmi más, mint hogy az Egyesült Államok – és persze háború utáni európai szövetségesei! – odavetették a kelet-európai országokat a Szovjetuniónak, hogy aztán felépítsék azt a magas életszínvonalat nyújtó Nyugat-Európát, ami most megint Kelet-Európát akarja bedarálni!

El kellene tolni innen a biciklit, nem lenne más feladat, de amikor ilyen nagy szavakat mondanak, talán még az amerikai vezetés is elhiszi, amit mond.

Ez még nem lenne nagy baj, viszont rengetegen vannak, akiket még mindig meg lehet etetni ezzel a szeméttel – a politikai gyorsétterem ócska kajájával…

Szóval, kedves Anthony Blinken, le a kalappal, vigyázzba áll, és most azonnal rettenet nagy bocsánatot kér! Nem mellesleg pedig elkezd azon dolgozni, hogy a magyarságot ért sérelmeket hogyan orvosolja!

Ajánlott Cikkek