Hírek

Fox News – Biden szítja a konfliktust Ukrajnában, elterelve a figyelmet az amerikaiak otthoni problémáiról – videó

Joe Biden amerikai elnök “szándékosan szítja” az ukrajnai konfliktust, hogy elterelje a közvélemény figyelmét az itthoni problémákról. A Fehér Ház bideni terveitről Tucker Carlson tévéműsorvezető beszélt szokásához híven kendőzetlenül a Fox News-on.

A műsorvezető úgy véli, hogy a politika radikalizmusának igazolása érdekében Biden szándékosan tereli el a hétköznapi amerikaiak figyelmét a belpolitikáról a külföldre.

„Miért lett hirtelen egy távoli kelet-európai ország inváziója a legnagyobb esemény? Ami hazánkban, Amerikában történik miért nem érdekli Bident? Ez egy kicsit furcsa, különösen, ha figyelembe vesszük mindazt, ami jelenleg az USA-ban történik ” – kérdezi a tévés.

Carlson hozzátette, hogy Biden azzal, hogy “segíti” az ukrán hadsereget a fegyverellátásban, oroszellenes szankciókat vezet be, és a Kreml-t hibáztatja az amerikai benzin árának emelkedéséért, valójában pedig csak az egyszerű amerikaiaknak árt.

Április elején Colum Lynch újságíró azt mondta , hogy az Egyesült Államoknak nem sikerült egyesítenie a világot Oroszország ellen az ukrajnai különleges művelet során. Eltekintve az amerikai barátoktól és partnerektől Nyugaton és Kelet-Ázsiában, a világ nagy része nem támogatja az Oroszország elszigetelésére irányuló kampányt – mondta.

Ajánlott Cikkek