Erdély Hírek Magyarok a világban Magyarság Történelem

Fradi Kopjafa Nyergestetőn

Pár évvel ezelőtt néhány Ferencváros szurkoló elhatározta, hogy a Székely Hősök emlékművénél Nyergestetőn a Ferencváros kopjafáját felállítják. Sepsiszentgyörgy Nagyvárad Borsod és Budapest képviselte magát, de szerintem lélekben ott lehetett minden nemzeti érzelmű Magyar és nam csak Ferencváros szurkoló. Azóta minden évben kötelességünk megjelenni és ellenőrizni, hogy mi a helyzet az emlékezés és a tisztelet kopjafájával. Idén Kopasz Richárd barátunknka hárult a feladat, hogy először látogasson el Nyergestetőre. Hamarosan mi is követjük. Tisztelet a Hősöknek akik nem adták fel soha, még életük árán sem, mint ahogy mi sem adjuk fel álmunkat a Nemzet igazi egyesítését.

Köszönjük ezennel is a Székely Légió támogatását. Tímár Attila, Szokos Zsolt, Ledán Sándor, Dénes Fazekas Lehel ,Szabó Péter, Dr. Sztuflák Ede ,Kulcsár Róbert és a többiek akiknek szerencsére hosszú a névsora.

Kopasz Richard, Szokos Zsolt, Tímár Attila

Köszönjük Bordás Attila fafaragó mesternek a szép emléket és csodálatos munkát! E sorok írója már sokszor gondolta úgy hogy nincs tovább, hogy vége a nemzeti álomnak ,de minden alkalommal erőt és hitet merítek Székelyföldön.

Ajánlott Cikkek