Foci Hírek Magyarok a világban Semleges Térfél Sport Sport Videók

Gazdag Dániel történelmi gólt lőtt, azóta Giorgio Chiellini mellett pózol +videó

Gazdag Dániel gyönyörű góljának is köszönhetően a Philadelphia Union 3-1-re legyőzte a New York City-t az észak-amerikai profi labdarúgóliga, az MLS Keleti főcsoportdöntőjében. Gazdag idei szezonja lenyűgöző: 36 meccsen 23 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott a klubja színeiben. A 17-szeres válogatott középpályás az első magyar labdarúgó, aki döntőt játszhat az MLS-ben.

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga, az MLS Keleti főcsoportjában magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg a döntőt, amelyet Philadelphia Union játszott a New York City-vel. Gazdag Dániel gólját a 16. percben elvette a VAR, majd a vendég New York szerzett vezetést, ám a második félidő derekán beindult a Philadelphia, a 65. és 76. per között háromszor is bevette a vendégek kapuját. Először Carranza egyenlített, majd az ő passzából Gazdag Dániel megfordította az állást.

Végül Burke biztosította be a győzelmet, ami azt jelenti, hogy a magyar válogatott csatár az MLS bajnoki címéért játszhat, az ellenfele a Los Angeles FC lesz.

Gazdag Dániel idei mérlege lenyűgöző: a magyar válogatott középpályása 36 mérkőzésen 23 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott.

https://twitter.com/wonderkidshun/status/1586906814855143426

Amióta kialakult a nagy döntő párosítása, az MLS hivatalos Twitter-oldala Gazdag Dániellel és a Los Angeles FC olasz Európa-bajnok védőjével, Giorgio Chiellinivel népszerűsíti az eseményt.

https://twitter.com/ESPNFC/status/1586906920371240960

A finálé magyar idő szerint szombat 21 órakor kezdődik.

forrás: Magyar Nemzet

Ajánlott Cikkek