Határtalanul Magyar Hírek Vélemény Vélemény-cikkeink

Gondoljon a kánikulára már most! – Észak – Klíma

Weboldalunk időnként megjelenít Magyar cégeket akik munkájukkal elkötelezetségükkel megérdemlik a figyelmet és akár egy egy megosztást is.

Bemutatkozik az Észak-Klíma

Az Észak-Klíma egy családi vállalkozás, mely split klímák beszerelésével foglalkozik Miskolc területén és azon kívül is, Borsod, Heves és Szabolcs megyében. A klímaszerelés Miskolc város területén történik a beszerelések 50%-ában, de egész Borsodban és a környező városokban is folyik a munkavégzés.

Mindig kiemeljük, ne hagyja a klímaszerelést a tikkasztó nyári hőségre, mert a szezonban gyakorlatilag lehetetlen klímaszerelőt találni, aki rövid időn belül meg tudja oldani a klímatelepítést.

Gondolkodjon előre és végeztesse el a klímaszerelést már a tavaszi hónapban, amikor a szerelők még nincsenek teljesen betáblázva. Ha a klímaberendezést fűtésre szeretné használni, a beszerelést ősszel, de akár télen is el lehet végezni.

A mai klímák teljesen alkalmasak részleges fűtésre, de akár teljes értékű fűtésre is.

Amennyiben a klímakészüléket saját maga szeretné megvásárolni, mindenképpen kérje ki a szakember tanácsát, mert sok kellemetlenségtől kíméli meg magát akkor, ha a klíma az Ön igényeire szabva a megfelelő specifikációkkal kerül beszerzésre. Egy online vagy boltban történő klímavásárlást már nehéz visszacsinálni, így akár százezres károk is lehetnek abból, ha a készülék nem alkalmas arra a feladatra, amire szánták.

A klímaválasztáshoz kérje ki a tanácsunkat és válasszon az általunk is forgalmazott klímaberendezések közül, hogy méretben, teljesítményben és márkában a legmegfelelőbbet találja meg és hosszú távon, ideálisan szolgálja ki az igényeit.

Az Észak-Klíma a lakásokban előzetes felmérést végez a beszerelés előtt. A felmérést Miskolcon díjmentesen végezzük, a vidéki helységeknél kiszállási díjat számolunk fel. A felmérést nem minden esetben kell megejteni, vannak standard beszerelések, melyek már rutinból mennek és kiszállás nélkül is tudjuk, milyen körülmények várnak az adott épületben. Ezek az épületek általában panelek, melyek paraméterei megegyeznek vagy sok esetben ismétlődnek, így nem feltétlenül szükséges az úgynevezett szendvics-szereléseknél a bejárás.

Az Észak-Klíma munkáját a precizitás, a tisztességgel elvégzett szakszerű beüzemelési lépések jellemzik, hogy az Önök klímaberendezése a lehető legjobban funkcionáljon akár az otthonukban, munkahelyükön, irodájukban vagy műhelyükben. Az ügyfelek megelégedettsége rendkívül fontos számunkra, így csak olyan munkát adunk ki a kezünk közül, amit saját otthonunkban is elvárnánk.

Keressenek elérhetőségeinken, melyeket az eszakklima.hu weboldalon találhatnak meg. Tegyék fel a klímával kapcsolatos kérdéseiket írásban vagy telefonon, és tegyék mérlegre az adott tanácsainkat, mert hosszú távon mindenképpen kifizetődő.

Ne feledkezzenek meg a klímaberendezések karbantartásáról és a klímatisztításról sem, bár ezek általában párban járnak. A klíma karbantartása legtöbbször a garancia markáns feltétele, így ezek elmulasztása esetén sajnos elveszíti a tulajdonos a díjmentes szerelést vagy cserét a klíma esetleges meghibásodását követően.

Ajánlott Cikkek