Hírek

Ha én “pocsék ember” vagyok akkor te mi vagy Gyurcsány Ferenc?

Annyira magunkénak érezzük Szentesi Zöldi László szavait hogy változtatás nélkül mi is kirakjuk, főleg azért mert szerkesztőségünk tagjai között vannak olyanok is akiknek aggódniuk kell a gyermekeik miatt ha felelőtlen kezekbe kerülne a kormányzás.

„Pocsék ember vagyok, Gyurcsány. Igen. Mert magyarnak születtem, és nagyjából annyira érdekel Ukrajna, mint a szomszéd tengerimalaca. Mert Ukrajnából legelőször is a kárpátaljai magyarokat látom, őket ismerem, értem, látogatom. Csakis őket.

Pocsék ember vagyok azért is, Gyurcsány, mert fegyvert kizárólag a hazám vagy más megtámadott magyarok védelmében fognék. Értük azonnal, gondolkodás nélkül. Ukrajnáért soha. Pocsék vagyok továbbá, mert meghalni meghalok egyszer, de nem Ukrajnáért. Az biztos.

Végezetül pocsék ember vagyok azért, mert várom a vasárnap estét, amikor a televízióban bánattól lógós, megnyúlt képeteket nézegetem majd barátaim gyűrűjében. Pocsék ember vagyok, mert nagyon örülök majd a sikerünknek, és nagyon rendjén találom majd, hogy továbbra is maradsz a kedvenc üvegeid társaságában, és nem kapsz, nem kaptok bizalmat a magyar választóktól.

Szóval, pocsék ember vagyok, tényleg.

És most beszéljünk rólad, Ferenc. Hogy miféle apád, anyád van, volt? Arról, hogy mit tettél pécsi KISZ-vezetőként a társaiddal? Kitől másoltad a szakdolgozatodat? És hogy miből, hogyan szerezted a magánvagyonodat? Hogyan találtál akolmeleget egy kommunista gyilkos családjában? És arról is, hogy kié eredetileg a házatok? Hogyan lövetted ki magyar emberek szemét, hogyan verettél össze civileket? És arról is, van-e közöd emberek halálához, hogy milyen érzésekkel alszol és kelsz? Hogy miféle ember vagy te, Gyurcsány?

Segítek neked.

Ha én, mi pocsék emberek lettünk, pusztán azért, mert magyarként magyar érdekért, magyar célokért élünk, akkor te nagyon, de nagyon pocsék, mondhatnánk borzalmas ember vagy. Kimondhatatlanul nagy gazember. Ezt a gondolatot küldöm neked a következő öt napra, nem szeretettel, de őszintén.

És még valami, kemény pápai gyerek: máris szedelőzködhetsz, indulj, halj meg Ukrajnáért! Gondolom, beszélni erről egyszerűbb, mint cselekedni, ugye? Ennyit érsz. Ukrajnáért meghalatnál másokat, de te nem mész, elbújsz, hátulról noszogatsz, gyáván, felelőtlenül. Nem vagy férfi, Gyurcsány.”

https://mandiner.hu

Ajánlott Cikkek