Hírek

Hogyan rombolja le az orosz haderő egész Ukrajnát, anélkül, hogy elfoglalná

Igen, ez itt most a nagy kérdés, miután az orosz erők a nyugatról érkező szállítmányokat, illetve a nyugati hadianyagot tartalmazó raktárakat támadják. Ez rendben, hogy nagypontosságú eszközökkel támadnak, de egy-egy térségben így is hatalmasok a károk, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy mindeddig a vasúti és közúti hidakat nem támadták…

Borítóképen: A tengeralattjárókról indítható 3M-14E rakétát a Kalibr-PLE/Club-S integrált rakétarendszerből a földi célok megsemmisítésére tervezték (forrás: commons.wikimedia.org, szerző: Vitaly V. Kuzmin, licenc: CC BY-SA 4.0) A kép illusztráció

„A zaporozsjei alumíniumgyár területén nagy pontosságú, nagy hatótávolságú tengeri bázisú „Caliber” rakéták megsemmisítették a hangárokat nagy tételben az Egyesült Államok és az európai országok által az ukrán csapatok számára szállított külföldi fegyverekkel és lőszerekkel” – jelentette Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselője.

Elmondta még, hogy az Orosz légierő hadműveleti-taktikai és katonai repülései összesen 59 ukrajnai katonai létesítményt értek el az elmúlt napon.

Ezek között 50 olyan terület van, ahol az ellenség munkaerő- és katonai felszerelése koncentrálódik, négy fegyverraktár található Chervonoye, Dolgenkoye, Pashkovo és Vesele területeken.

Ezek a települések mind messzebb találhatók a keleten és délen folyó harcok helyszíneitől, azonban – legalábbis az oroszok szerint – itt hadfelszerelések voltak, melyeket zömében Nyugatról szállítottak oda.

Nos, így kell leromboltatni egész Ukrajnát, olyan területeket is, ahol az orosz erők nincsenek igazából jelen…

Ajánlott Cikkek