Hírek Vélemény-cikkeink

Így Kíván Kellemes Ünnepeket a Partizán

Így kíván Kellemes Ünnepeket a Partizán stábja. Ügyes marketing fogás egy provokatív videót elkészítve csapdába csalni a hozzánk hasonló weboldalalkat. Hiszen ki az a normalitásban gondolkodó aki nem szisszen fel legalább Szecsődi Karin produkciójától, amivel tulajdonképpen szemen köpi a Kereszténység legszentebb ünnepét.

Akit érdekel a művész/nő/úr/valami/valaki nem kívánt rész törlendő eddigi pályája

Szecsődi Karin, Károly néven, 1992. március 9-én látta meg a napvilágot Balatonkenesén. Zenész családba született, édesanyja (Erika) és nagynénje énekesnő, nagypapája zenész volt, felmenőik pedig egy híres, 300 éves múltra visszatekintő – több nemzetiségű – cirkuszi dinasztiához tartoztak.Karcsiról már 3 éves korában kiderült, hogy jó érzéke van a zenéhez, egészen fiatalon Whitney Houston számokat énekelt, és nem járt még iskolába, amikor édesanyja zenekarával színpadra állt. 11 éves korában, hirdetés útján jelentkezett a veszprémi Pannon Várszínház, ahol a Légy jó mindhalálig című musicalhez kerestek 12 év feletti gyermek szereplőket. 2 szám eléneklése után – anélkül, hogy elérte volna az alsó korhatárt – tehetségének köszönhetően felvételt nyert. Az iskolában nem jeleskedett énekből, többnyire hármasai voltak a tárgyból, de ez az elméleti részeknek volt köszönhető, nem pedig az énekhangjának. 2007. május 13-án édesanyja végzetes autóbalesetet szenvedett, ez kettétörte a fiatal tehetség álmait. Feladta az éneklést, a színházi szerepléseket, az iskolában leromlottak a jegyei, az alkoholba és a kábítószerbe menekült leírhatatlan szomorúsága miatt. A baleset után nővérével Melindával, és öccsével Krisztiánnal édesapjához kerültek. A gödörből a Megasztárban való szereplése emelte ki. Az új célok segítették kilábalni a depresszióból. 10 ezer jelentkező közül bekerült az első 10-be, majd hetedik helyen végzett.2011 decemberében a tévé nyilvánossága előtt vállalta fel transznemű identitását. Az interjúban így határozta meg önmagát: „nem fiú, nem lány, nem hetero, nem biszex, nem meleg, csak én”.2012 szeptemberében kés alá feküdt és a nővé válás első lépcsőfokát is megélte mert melleket operáltatott magának.

2016-ban kiadta új kislemezét, ám sikeretlen próbálkozás volt. Jelenleg (2017) erotikus munkákból él külföldön afroamerikai férfi szerelmével. Kari egyébként egy ideje már privát show-kon gogo-táncot, erotikus műsorokat, valamint masszázst is vállal. Bár 2016-ban úgy tűnt visszatér a zenei világba, kislemeze megbukott, így végül nem készített nagylemezt, és elköltözött hazánkból. Sok szakmai méltatta hangi adottságait, ám hozzátették azt is, hogy erotikus munkái és múltja miatt sosem lesz belőle híres énekesnő hazánkban. Vélhetően külföldön foglal állást e téren.

wikipedia

Aztán majd lehet álságosan sajnálkozni és hozni a belpesti értelmiség érvrendszerét felsőbb rendűsködő posztok formájában, hogy a szeretet ünnepén gyűlölködünk. Továbbá hogy mennyire nem vagyunk elfogadóak, és nem tiszteljük a kisebbségeket.

Erre csak azzal az idézettel tudunk előre válaszolni amit az erdélyi egyházak üzentek amivel támogatták a magyarországi egyházak házasságvédő nyilatkozatát

„Megteremtette Isten az embert a maga képére; Isten képére teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket.”

Adunk egy esélyt a produkciónak itt lehet megnézni Szecsődi Karin ( született Szecsődi Károly ) nem kívánt rész törlendő produkcióját.

Ajánlott Cikkek