Hírek

Így mulat a szélsőbal! Ebből még nagy baj lehet…

A szélsőbaloldali anarchisták szétverték azt a Marseille-i éttermet, ahol Eric Zemmour ebédelt szombati látogatása során – írja az origo.hu.

Borítóképen: Így mulatnak a szélsőbalon… (forrás: jeanmarcmorandini.com)

A cikk így folytatódik:

“A Valeurs Actuelles hetilap értesülése szerint azt az éttermet, ahol Eric Zemmour Marseille-ben tett látogatása során ebédelt, távozását követően baloldali anarchisták, antifák támadták meg, és ahogy az a képeken is látható, gyakorlatilag szétverték. Szombaton egyébként nagyon durva, erőszakos és szervezett baloldali tüntetésekre került sor Zemmour ellen, akinek szombati programját megbízható értesülések szerint helyi újságírók közösségi hálókon eljuttatták a baloldali tüntetők számára is, akik így tudták, hogy Zemmour mikor és hol lesz és mindenütt akadályozni próbálták.”

Fontos tudni, hogy Zemmour kampánynyitó nagygyűlést tart vasárnap, ahol a szervezők arra számítanak, hogy „erődemonstrációt” tarthatnak, azaz rengetegen vesznek részt a rendezvényen azok, akiket Zemmour megszólít nézeteivel, de a balos praktikák miatt nem fejthetik ki szabadon véleményüket.

Szerkesztőségi megbeszélések során többször szóba került Zemmour – aki kedden jelentette be indulási szándékát a köztársasági elnöki posztért -, hiszen anélkül, hogy korábban nem volt ilyen bejelentés, a közvélemény kutatók rendre az első háromba sorolták.

Vasárnap komoly figyelmet érdemel majd a Zemmour által tartott nagygyűlés, mert úgy tűnik, hogy a szélsőbal igen aktív, és nem zárnánk ki akár egy komolyabb incidens lehetőségét sem! Sajnos…

Ajánlott Cikkek