Hírek

Így múlik el a világ dicsősége – Az Iszlám felfalta Franciaországot

Minden túlzás nélkül, megdöbbentő felvételt mutatott az M6 francia kereskedelmi televízió a Tiltott zóna című dokumentumműsorában. Egy marseille-i állami iskolában, egy osztályteremben, elkülönítik a fiúkat és a muszlim vallásos ruhában, fejkendőben üldögélő lányokat egymástól, a francia köztársaság több mint 200 éves törvényével ellentétben. A muszlim tanítónő el is mondja a rejtett kamerás felvételen, hogy ez így helyes, a két nem nem keveredhet egymással. – Írja az origo.hu

borítókép : https://www.flickr.com , Francisco Osorio FR Society 38: Muslim in Montmartre

A valaha szebb napokat látott büszke Francia nemzetet otthonában alázzák. Tulajdonképpen ezek azok az európai értékek amikért protestál akár az itthoni ellenzék is? Egyszerűen nem értjük, hogyan fajulhatott idáig a helyzet, hogy Európa népei önazonosságukat feladják, és bebörtönzik magukat a PC a jóembereskedés érzékenyítés börtönébe.
A jövő generációja Frankhonban már talán a Saria vagy más ideológiák szellemében fog nevelkedni, és sajnos azon már túl vagyunk, hogy trianon és egyebek miatt ellenérzések miatti kárörvendés vigyora kiűljön az arcunkra. E képsorokat látva Európa szomorú jövője bontakozhat ki szemünk előtt, és ezek már a mindennapok, nem elszigetelt egyedi esetek.

Éric Zemmour bevándorlásellenes elnökjelölt, világhírű esszéíró a Twitteren is megmutatta ezt a felvételt. Zemmour azt a címet adta a videónak: Két órára Párizstól: Afganisztán.

Ajánlott Cikkek